Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki online társkeresőn talált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki online társkeresőn talált párt,mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés
Mellesleg, ha nem bánjátok azt is odaírhatjátok melyik társkereső volt az! :)

2020. dec. 20. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Többször is regisztráltam sikertelenül. A legelsőt követően úgy 2 évvel sikerült párt találnom. Bár inkább ne ismertem volna meg.
2020. dec. 20. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

18 évvel ezelőtt volt egy jatek.hu nevű oldal chat oldal volt de kb társkereső, na ott sikerült összehoznom 18 évvel ezelőtt 1 kapcsolatot majd rá 1 évre még 1-et.

Azóta is próbálkoztam kb az összes társkeresőn ami létezik, de mindig vagy ismerős által vagy kolléga által ismertem meg a barátnőmet.

Mikor nem volt senkim abban az időszakban felmentem társkeresőre. De mai napig nem jött össze egyikről sem semmi...

2020. dec. 20. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Randivonalról volt az összes bnőm.
2020. dec. 20. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, nekem is a randivonalon volt.
2020. dec. 20. 19:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

2x találtam párt online (mindegyik 2+ éves kapcsolat lett)

Az első kb 1-1.5 év alatt jött össze.

A második pár hét alatt.

És volt egy etapom, amikor 3 évig kerestem online minden siker nélkül párt. Offline voltak randijaim, voltak ismerkedései, de online 0 siker.

Azóta teljesen hanyagolom az online vonalat, ugyanaz vagyok ott, mint offline, mégis az egyik esetben megszerzem egy nő számát, és leülük vele kávézni, a másik esetben teljesen hasonló típusú nőknél 0 siker. Felesleges időpazarlás.

2020. dec. 20. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Miután kidobott az exem nem sokkal regisztráltam Tinderre és Badoora is.

Fél évig voltam fenn ezeken, egy normálisnak mondható beszélgetés nem jött össze ez alatt, szóval hagytam a francba.

Értelmetlen, időpazarlás az egész.

2020. dec. 20. 21:44
 7/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Igaz,ezek nem társkereső oldalak voltak,de azokra is jó volt.Rockerek.hu-ról 2 barátnőm is volt,Myvipről anno 2 barátnő jött össze két különböző évben,de azok inkább távkapcsolatok voltak így nem tartottak túl sokáig,kb fél évig.IWIW-ről is volt egy barátnőm rövid ideig.Régi sztorik ezek,kb 8-10 évvel ezelőtt volt ez a helyzet,de anno ezeken az oldalakon simán lehetett nőt találni akár pár hónap keresés alatt is.Viszont manapság online világban nehezebb találni szerintem,de már nem is keresek igazán neten barátnőt.Az a világ már elmúlt...Túl sok társkereső van manapság,emellett sok fizetős lett és elértéktelenedett mind.Szerintem a társkeresők nagy része ma már nem társkereső.Én még azon is csodálkozom,hogy létezik manapság olyan,hogy randivonal...Valaki használja még azt?Tinder korszakában,persze nem mintha az jobb lenne.

33/F

2020. dec. 20. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Még anno a Love.hu-n kezdtem, ott összejött néhány tartalmasabb beszélgetés meg kevés offline randi, de abban az időben még itt a Gyakorin is. Kapcsolat semmi.

Aztán próbáltam a Badoot meg a Tindert, de mindkettő katasztrófa.

2020. dec. 21. 01:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Voltam fent társkeresőn, de hamar lejöttem. Életben könnyebn
2020. dec. 21. 03:32
 10/14 anonim ***** válasza:
20 perc volt kb. badoo
2020. dec. 21. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!