Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki online társkeresőn talált párt,mennyi idő után sikerült?
18 évvel ezelőtt volt egy jatek.hu nevű oldal chat oldal volt de kb társkereső, na ott sikerült összehoznom 18 évvel ezelőtt 1 kapcsolatot majd rá 1 évre még 1-et.
Azóta is próbálkoztam kb az összes társkeresőn ami létezik, de mindig vagy ismerős által vagy kolléga által ismertem meg a barátnőmet.
Mikor nem volt senkim abban az időszakban felmentem társkeresőre. De mai napig nem jött össze egyikről sem semmi...
2x találtam párt online (mindegyik 2+ éves kapcsolat lett)
Az első kb 1-1.5 év alatt jött össze.
A második pár hét alatt.
És volt egy etapom, amikor 3 évig kerestem online minden siker nélkül párt. Offline voltak randijaim, voltak ismerkedései, de online 0 siker.
Azóta teljesen hanyagolom az online vonalat, ugyanaz vagyok ott, mint offline, mégis az egyik esetben megszerzem egy nő számát, és leülük vele kávézni, a másik esetben teljesen hasonló típusú nőknél 0 siker. Felesleges időpazarlás.
Miután kidobott az exem nem sokkal regisztráltam Tinderre és Badoora is.
Fél évig voltam fenn ezeken, egy normálisnak mondható beszélgetés nem jött össze ez alatt, szóval hagytam a francba.
Értelmetlen, időpazarlás az egész.
Igaz,ezek nem társkereső oldalak voltak,de azokra is jó volt.Rockerek.hu-ról 2 barátnőm is volt,Myvipről anno 2 barátnő jött össze két különböző évben,de azok inkább távkapcsolatok voltak így nem tartottak túl sokáig,kb fél évig.IWIW-ről is volt egy barátnőm rövid ideig.Régi sztorik ezek,kb 8-10 évvel ezelőtt volt ez a helyzet,de anno ezeken az oldalakon simán lehetett nőt találni akár pár hónap keresés alatt is.Viszont manapság online világban nehezebb találni szerintem,de már nem is keresek igazán neten barátnőt.Az a világ már elmúlt...Túl sok társkereső van manapság,emellett sok fizetős lett és elértéktelenedett mind.Szerintem a társkeresők nagy része ma már nem társkereső.Én még azon is csodálkozom,hogy létezik manapság olyan,hogy randivonal...Valaki használja még azt?Tinder korszakában,persze nem mintha az jobb lenne.
33/F
Még anno a Love.hu-n kezdtem, ott összejött néhány tartalmasabb beszélgetés meg kevés offline randi, de abban az időben még itt a Gyakorin is. Kapcsolat semmi.
Aztán próbáltam a Badoot meg a Tindert, de mindkettő katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!