Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lett kapcsolatod? Társkeresőről vagy máshonnan?
Ahhoz képest, hogy pár éve már a zsebünkben a lehetőség, elvben nagyon könnyen lehet online társkeresőn megtalálni a párunkat, azt tapasztalom, hogy kapcsolatok többsége nem onnan jön össze.
Azok szavazzanak, akiknek legalább 2 éves kapcsolata van.
A szomszéd lakásban lakott és egyszer beszélgettünk, majd elhívott egy kiállításra. Lassan három éve vagyunk együtt.
23/L
A mostani kapcsolatom egy a barátnőm által szervezett grillezős haveri estén kezdett el alakulni. Már 5 éve tart.
De volt két párkapcsolatom társkeresőről fél és másfél évig tartottak, egy kutyasétáltatasból szintén fél évig, 1 a buszról ami 8 hónapig tartott, 1 egy random pizzázóban született, ez csak egy nyári kalandozás lett végül.
Részben társkeresőről.
Barátnőim regisztráltak be a nevemben. Majd elkezdtek beszélgetni párommal. Mikor már nyélben volt vele a dolog, kész tények elé állítottak, hogy mostmár átvehetném én.
Nagyon mérges voltam rájuk. De aztán belementem egy randiba. Meg mégegybe, meg mégegybe... ennek 4 éve. Azóta a férjem, és van már egy kisfiunk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!