Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ismerkedési lehetőségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedési lehetőségek vannak egy 30 körüli férfinak neten kívül?

Figyelt kérdés
Kinek mi válik be?
2021. júl. 24. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

1-es, szóval ha egy nőnek gyereke van, akkor már selejt? Érdekes.

Felmérések szerint az elvált férfiak az egy gyerekes nőkkel ismerkednének szívesen, mert valószínűleg ők már nem akarnak megint családot alapítani. Egyedülállóként nyilván nem előnyös, de azért normális embereknél nem szokott kizáró ok lenni, ha egyébként mindenben passzoltok.

10 férfiból 9 lefogyna egy nő kedvéért? Ezen jót mulattam azért.

2021. nov. 15. 20:09
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

#11: Felmérést én is bármiről csinálok, úgy válogatom össze a mintavételi csoportot, hogy stimmeljen. Elvált férfiak... A mai világban a férfi, aki bevállal egy felesleges papírt az két csoportba sorolható. A nő hordja a nadrágot, mert mindig a nő van oda a ceremóniáért, a férfit nem érdekli a házassági papír.

A másik eset az anyagi, gazdasági megfontolás (CSOK, stb.) vagy apósnak, esetleg saját, konzervatív szülőknek való kedvezés, ez megint lehet papucs-sági okokból vagy épp gazdasági megfontolásból, hogy ne semmizzék ki az örökségből, esetleg megkapja a nászajándékokat.

Szóval igen, elvált férfiak, főleg ha még saját gyerekük is van, előnyben részesíthetik a gyerekes anyukákat. Ugyanúgy előnyben részesítik őket egyébként a szerényebb anyagi körülmények között élő kigyúrt szépfiúk is. Kitalálod mi bennük a közös?

A gyerekes anyuka szexpiaci értéke meredeken lecsökkent a gyerek miatt, az élet is megtaposta, tehát nagy eséllyel kisebb az egója és a mozgástere is, ugyanakkor maga a nő bőven lehet minőségi jó csaj, de kevesebben állnak sorba nála a gyerek miatt.

Ez kétféle férfitípusnak jön jól. A kigyúrt szépfiúnak, aki lazán szexelgetni akar és ha már visz egy csokit a gyereknek meg egy szál virágot a nőnek, akkor igazi Don Juan, míg a fiatal pitsák nem értékelnek semmit, a wellness hétvége náluk a beugró szint. Esetleg választhatna valami kis szürkeegér könyvmolyt, az meg vagy nehezen kapható vagy valami más gáz van vele.

Illetve igen, az elvált férfiaknak, nagyjából hasonló okokból, csak ő esetleg komolyan is tervezne vele, mert még mindig ez a legjobb ár/érték arányú opció az ő kondícióival (tekintve, hogy az elvált férfi, főleg ha gyerekes sem növeli túlzottan a szexpiaci értékét, a férfiaknál meg az életkorral egyébként is meredeken kéne növekednie az egzisztenciának, a válás pedig általában anyagilag megviseli az embert.

2021. nov. 16. 01:40
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
10-15 éve a netes ismerkedés csak a lúzereknek volt. Konkrétan ciki volt megmondani, ha a neten jött össze a pár. Most meg már más szóba se jöhet? Adok egy tippet. Van pl. egy élet nevű játék, ahol 3D ben láthatod az embereket. A te avatarod is 3D-s, a játékban testnek hívják. Az avatarod fejleszthető mindenféle feladatokon ketesztül, pl. edzés, öltözködés, higiénia. A bátorságpróba meg az, hogy mersz-e a játekostársaiddal verbálisan/nonverbálisan kommunikálni. Amúgy a játékban a kommunikáció is fejleszthető, elsősorban gyakorlással.
2021. nov. 16. 06:56
 14/21 anonim ***** válasza:

13: Nincs teljesen igazad. 10-15 (vagy ikább 20) éve még minden más volt. Akkoriban természetesnek számított csak úgy beszédbe elegyedni egy idegennel, ma ezt a viselkedést inkább a deklasszált néprétegekkel társítják. A nők ma már ellenségesen néznek bárkire, aki az utcán, buszon, vonaton próbál velük szóba elegyedni, egy idegenként elejtett mosoly felér számukra egy szexuális zaklatással, ezt hozta el a metoo mozgalom, és eleve reménytelen szemkontaktust teremteni, ki se látszik az orcájuk a telefonjukból. Akinek nem adatott meg, hogy egy többszáz főt foglalkoztató cégnél dolgozik, jó nemi eloszlással, és aki nem él kiterjedt társasági életet, annak gyakorlatilag csak a net marad.

Talán ha majd valami világkatasztrófa visszaveti a modern technikát és a telekommunikációt, eljön a klasszikus társtalálás reneszánsza is.

2021. nov. 16. 08:01
 15/21 anonim ***** válasza:

#13: Egyre jobban elkorcsosul az emberiség, visszaút nincs. A legjobb, mikor a tinik úgy ismerkednek, hogy add meg a Snapchatedet, elköszönnek egymástól és utána azon keresztül kommunikálnak, küldözgetik egymásnak a sok szennyet és még a szexuális életüket is ott, virtuálisan élik.

#14: És ma már sokszor még társkeresőn is megkapod, hogy "csak nézelődöm, nem ismerkedem" vagy "csak ismerkedem (barátként) nem párkapcsolatot keresek", ha pedig ez után felteszed a kérdést, hogy ezt miért egy TÁRSkeresőn teszi, akkor még téged néznek hülyének.

2021. nov. 16. 12:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Ebben van igazság ami írsz, eleg érdekes dolog.
2021. nov. 16. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

12.

"A nő hordja a nadrágot, mert mindig a nő van oda a ceremóniáért, a férfit nem érdekli a házassági papír."

Vagy esetleg azért, mert szereti a nőt, fontos neki? Ne magadból indulj ki, nem mindenki úgy tekint a nőre, mint egy szexpiaci termék.

Elég undorító a viselkedésed. És nekem voltaképp mindegy, mert nekem van férjem. Csak úgy mondom, hogy neked lesz így nehéz az életed.

2021. nov. 16. 14:04
 18/21 anonim ***** válasza:

#17: Attól még egy férfi szeretheti a nőt, hogy a házassági papírt egy baromságnak tartja. Ahogy attól is, hogy azt sem érti élete végéig sem, hogy mit tudnak a nők örülni egy virágnak. És valószínűleg a nők ugyanígy vannak, hogy a férfiak meg hogy tudnak ilyenek meg olyanok lenni, meg hogy nem tesznek különbséget a bézs, pasztell meg akármilyen színek között meg miért szeretnek barkácsolni.

A két nemnek nem muszáj egyformának lenni. A jó kapcsolat titka pedig, hogy elfogadják egymás különbözőségeit. A nő is gondolhatja, hogy a barkácsolás tök hülyeség, de örülhet neki, amikor nem kell hívni szerelőt, vagy bosszankodhat, amikor elront valamit a párja és nem tudja helyrehozni, de a férfi nem várja el a nőtől, hogy részt vegyen ebben a dologban.

Viszont a nő folyamatosan rágja a férfi fülét, hogy legyen már házasság, aminek az ő számára (ha nem aranyásó) akkor kizárólag a ceremónia lehet fontos, mert az olyan romantikus, de maga a papír egy GAZDASÁGI ÉRDEKKÖZÖSSÉG, ráadásul abban aztán már tényleg semmi romantikus nincs, hogy egy olyan szerződést aláírsz, aminek a vitamentes felbontása is kapásból 30 ezer Ft-ba kerül.

Eskünek és garanciának semmit sem ér, mert fel lehet bontani.

Felesleges macerának megfelelő, de akkor már egy tetoválásnak is több értelme van. De ha meg már idáig eljutunk, akkor a pszichológusnak még többnek, aki elmagyarázza, hogy NEM BIRTOKLOD A MÁSIKAT. Akkor sem ha nő vagy és a másik fél pedig férfi. És épp az adja egy kapcsolat szépségét, hogy nem kell ketrecben tartanod a másikat, még csak villanypásztort sem raknod köré, anélkül is melletted marad.

Csak sajnos ez is fordítva működik csak a társadalomban, a nőnek joga van hisztizni, amiért a férfi nem veszi feleségül meg akkor már biztos nem is kell neki, nem is szereti eléggé meg hűtlen meg nem tervez élete végéig.

Ha viszont a férfi biztosítja be magát, akkor az a zsarnokság netovábbja, hiszen "bármikor kidobhatja, lecserélheti a nőt aki szegény megszokja a jólétet és a luxust és akkor már milyen rossz lesz neki visszaszokni a "vadonba"."

Nem érdekes? Főleg úgy, hogy első esetben egy tök felesleges papír, aminek a CSOK kiaknázásán túl semmi haszna nincs (a ceremónia pedig nem függ össze vele, egy tibeti szerzetes is összeadhat titeket szimbolikusan) és pont az ellen nem véd, ami ellen a nő a lelke mélyén várja, hogy védjen, hogy garanciát jelentsen.

Ezzel szemben a második esetben az egyik fél folyamatosan rá költi a másikra a pénzét, részesül ő is az életszínvonalából. De a nők még ezt is képesek teljesen megfordítani és rosszat látni bele.

2021. nov. 16. 14:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem érted a lényegét. Ha összeházasodtok, akkor ország világ előtt kimondjátok, hogy összetartoztok. Egy hagyományőrző családban ez fontos. Engem elvett a párom, mert mondtam neki, hogy ez nekem fontos. És nem rágtam a fülét, egyszer beszéltünk róla. Elmondtam, hogy a hosszú távú együttélést, a gyermekvállalást csak házasságban tudom elképzelni. Fél év múlva megkért. Mondta, hogy neki nem fontos a papír, de megteszi a kedvemért, mert én fontos vagyok neki. Aki ismer bennünket, senki nem mondhatja, hogy a férjem egy papucs.

Az a férfi, aki állítja, hogy ő nem akar házasságot, és ha a nő szeret, akkor megérti, véleményem szerint egy végtelenül önző alak, és összetiporja a nő álmait. A nő meg tűri, mert szereti a férfit. Inkább az a kérdés, hogy az a férfi mennyire szereti azt a nőt. Lehet erről vitatkozni, de ezek tények. Nem véletlen, hogy azért a párok nagy része még mindig házasságban él. Aki meg úgy gondolja, hogy el lehet válni, akkor az tényleg ne házasodjon össze, de ne is pazarolja annak a másik embernek az idejét.

2021. nov. 16. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez nem nemfüggő. Én nő vagyok, és pont nem nekem fontos.
2021. nov. 16. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!