Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők minek társkeresőznek ha idegesitőnek tartják és komolyanvehetetlenül vannak jelen?
10. Én dettó. Saját lakás, autó, biztos munkahely, diploma, részletesen kitöltött reglap, normálisan megfogalmazott egyedi levelek, aminek feltétele a címzettről elolvasott reglap.
Tudom, ez a nőket nem érdekli, emberileg vagyok hulladék a többi normális férfivel együtt. Oda nem ez kell hanem a rosszfiú, bugyinedvesítő külsővel. Nem baj ha két tőmondatot ír benne 8 helyesírási hibával, maj 2 héten belül meg is csal. Vagy ha munkanélküli, haszontalan, céltalan.
"hogy megírják köszi, nem érdekelsz"
Nők szerint ők nem tartoznak magyarázattal, akk a férfitól se legyen elvárva.
Jó pár éve, mikor először regisztráltam ilyen netes társkeresésre, milyen kis naívan álltam hozzá az egészhez. Sajnos már magamon is tapasztalom, ha egy beszélgetést úgy érzek, hogy meghalt, már semmi energiát nem feccölök bele.
Nem volt ez mindig így, kezdetben még azokat is lereagáltam, de ídővel a közeg magához rontott, mert szinte én is csak ezt kaptam az ellenkező nemtől.
"Nők szerint ők nem tartoznak magyarázattal, akk a férfitól se legyen elvárva."
Nincs elvárva. Miért is tartozna bárki bármilyen magyarázattal idegen embereknek?
Én férfiként hányok az összes netes társkeresőtől, apptól. Totál megalázó, hogy férfi létemre puncsolni kell mindenféle nőnél, a nők meg engem is az ösztönlény, primitív panel proli, haszontalan réteghez csapnak.
Azért álljunk már meg egy szóra! Ha külsőségek: le van írva minden. Fotók? 5db, nincs zsákba macska. Tökéletesen kitöltött reglap, bemutatkozás, ki vagyok, mik a céljaim, kit keresek. Nyelvtanilag, stilisztikailag tökéletes. Kommunikatív vagyok, érdekes ember, még véletlenül sem unalmas. Mindenem megvan önerőből. Sosem léptem le bunkó módon.
Nos, kiknél kell puncsolnom? Egy két fotó, egy két adat. Ennyi. Se bemutatkozás, se hogy kit keres, semmi. Majd írok egy ilyennek egy levelet, van benne minden. Magamról, róla kérdések. Válasz semmi.
Én tutira nem fogok többé olyan nőknél teperni, aki felmegy bájologni, napi 50 levél, aztán csak a fotókat nézegeti, hogy melyikre indul be!
A nők többségének nem kell párkapcsolat, és alkalmatlanok is normális párkapcsolatra. Ugyanannyi degenerált, buta, műveletlen a nők aránya mint a férfiaké! Családi minta. Gőzük nincs hogy mit kezdjenek egy céltudatos férfival, nekik a tökéletes a bunkó pista, aki minden nap megbaxa őket, lelép a haverjaival inni. Nekik ez a férfikép, ezt látták otthon. Felesleges itt a nőket sztárolni, felnmagasztalni, áldozatként beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!