Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy klisé a kérdés de hol lehet manapság ismerkedni 30-38 között? 35F vagyok, budapesti, de nem egy túl társasági ember. Társat keresek. Kinek milyen tapasztalata van, hol ismerkedett meg? Tényleg csak az internet maradt?
7-es ezek mennyire igazak!!
Szinte hasonló tapasztalat.
28 N
12-es nekem se jön össze semmi. Egyedül a szerencse kártyával jöttek eddig itt a válaszolók, konstruktív válasz nem volt.
A kémia az kell ez tény. De a nőknek meg a pénz, ez is tény.
5-ös válasz: Nem kell, hogy gazdag legyen, csak tudja magát eltartani.
Kérdező: Sajnos a pénz kell a nőknek...
:D :D :D
Nekem nincs olyan barátnőm, aki a pénzre hajtana. Sokkal fontosabb nekünk, nőknek, hogy az illető kedves legyen, megbízható, ne legyen kizáró szokása, szenvedélye és nézzen ki valahogy. Milliószor fontosabb a kisugárzás a legtöbb nőnek, minthogy autóval jöttél vagy villamossal. Egy fülét-farkát behúzó "bocsánat, hogy élek" fiúkával nem tudunk mit kezdeni.
Ha csak azt tapasztalod, hogy a pénz kell a nőknek, akkor iszonyú rossz helyeken keresgélsz vagy túl nagyok az igényeid.
Esetleg a saját hiányosságaidat magyarázod azzal, hogy azért nem kellesz, mert nincs pénzed, nem azért, mert nem tudod magad elengedni egy randin se.
Ja hogy te ezt így eldöntötted. Jó oké, akkor ez így van.
Nyilván jobban ismersz engem és a barátnőimet is, mint én őket és magamat.
Mindenki abból építkezik, ami maga körül van: én nem látom, hogy tele a világ pénzéhes nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!