Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz vajon megtalálni a megfelelő partnert? Magamról: 35 éves, óbudai, alsó-középosztálybeli, főiskolát végzett de nem karrierista, lakással rendelkező, de nem gazdag, nem műszaki zseni, semmi kiemelkedő. Családot szeretnék.
"Ha csak a nok az erdeklodesi korod (melyik pasinak nem?"
Például annak, amelyiknek sikerült meghaladnia az állati szintet, és nem ez az egyetlen dolog, ami érdekli. Milyen meglepő, én nő vagyok, de a pasikon kívül még rengeteg más dolog is érdekel, sorolhatnám napestig, de csak néhány: agyagozás, design, vizuális kultúra, hanghullám-szerkesztés, pozitív megerősítéses hanganyagok készítése, könyvek átkonvertálása jpg alapú pdf-ből word alapú pdf-be (nem kis meló), varrás, de nem csak ruhák, hanem pl. e-book olvasó tokot meg tablet tokot is csináltam, meg nyári kalapot is pl., hímzés, textilfestés, pszichológia, önfejlesztés, oktatás (illetve a magyar oktatás hiányosságai), marginálisan a politika (pl. a most kirobbant Pegasus-botrány), stb.
Ne haragudj mar, de nokent te honnan gondolod melyik pasi, hogyan gondol a nokre?
Nyilvan nem vagyunk allatok es nem a nok az elso. De marhara nem olyan, hogy hu en most hobbizgatok es soha nem gondolok ra...
A zsebhokit sem azert csinaljuk, mert undorito allatok vagyunk...
#43: én csak téged idéztelek, na, akkor még egyszer:
"Ha csak a nok az erdeklodesi korod (melyik pasinak nem?"
Azt írtad: ha CSAK a nők az érdeklődési köröd. Szerintem először próbáld eldönteni, hogy voltaképpen mit is állítasz nyilvános fórumon, és majd csak utána kérjél engem számon, jó?
"Nyilvan nem vagyunk allatok es nem a nok az elso."
Ja, igen, személy szerint TE nem érdekelsz, és nem tartalak téged egy alomba tartozónak az összes többi hímneművel. Mivel számomra egyének léteznek, olyan, hogy "a férfiak" az én fogalomtáramban nem szerepel. És ha nem tűnt volna föl, még ha közvetetten is, de állítottam, hogy léteznek olyan férfiak (ők valóban meg is érdemlik ezt az elnevezést), akik már meghaladták ezt az állati szintet.
Kerdezo megvalaszoltad a sajat kerdesed.
Unalmas es motivalatlan alak vagy, aki a notol varja a “szorakozast” meg hogy felvillanyozza az eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!