Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz vajon megtalálni a megfelelő partnert? Magamról: 35 éves, óbudai, alsó-középosztálybeli, főiskolát végzett de nem karrierista, lakással rendelkező, de nem gazdag, nem műszaki zseni, semmi kiemelkedő. Családot szeretnék.

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
19. Ne másokat nézz, hanem magadat. Kit érdekel, hogy mi van a 20 meg 80%-okkal... neked jó esetben csak egy nőre van szükséged nem?
2021. júl. 19. 11:03
 22/61 A kérdező kommentje:

20-as köszönöm a tanácsot

21-es: igen 'csak' 1-re :).

2021. júl. 19. 11:05
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok hobbim nincsen, de sok minden érdekel, viszont nem vagyok társasági lény de hiszem, hogy van a nők között is olyan aki nem pörög állandóan 200-on.

Ne haragudj, ferfikent irom, es epito jelleggel:

Ezzel a mondatoddal gyakorlatilag meg mindig semmit sem tudtunk meg rolad. Kb ugy tudlak elkepzelni ezzel a "minden erdekel" mondattal, hogy ha elolvastal a himzesrol egy cikket, akkor te mar hobbidnak tekinted a himzest, de sosem csinaltad, nem mentel el egy tanfolyamra, egy fb csoportba nem leptel be, ahol eszmet cserelhettel volna rola.

Nem vagyok en sem, ahogy te fogalmaztal "200-on porgo" ember, de ha hobbikrol kerdeznek akkor orakat tudnek roluk beszelni, de hogy felsorolni felsorolnam legalabb egy-egy szoval, az biztos. Kapcsolodnak hozzajuk torteneteim, elmenyeim, megismertem altaluk uj embereket, stb.

Ez havi egy-ket alkalmat jelent, amikor emberek koze megyek hetvegen, hetkoznap estenkent pedig hobbik kapcsan megyek kozossegbe - es meg igy sincs jelenleg baratnom :D

Szoval ha valaki nalam is kevesebbet jarkal el, akkor tenyleg gyakorlatilag kirugod sajat magad alol a labad, mert ha nem ismersz meg uj embereket, akkor nem lesz mibol valogatni.

Lehetsz pofatlanabb is, hivasd meg magad bandazasra, talalkozokra, stb :D En siman csinaltam ilyet, es 5-bol 3-4szer nem volt kifogas. Pl unokahugom diplomaoszto koncertje utan hallottam, hogy az evfolyamtarsaival beszelik, hogy mennek afterpartyzni, siman megkerdeztem, hogy mehetek-e en is. Es tok jol ereztem magam utana a tarsasaggal, pedig csak unokahugomat ismertem :D

Olyan nincs, hogy te sem szolsz senkihez, az altalad kedvelt visszafogott nok sem szolnak senkihez, es akkor varja mindenki a csodat. A "majd jon valaki" csak akkor fog mukodni, ha nyitva hagyod az ajtokat, amin bejohetnek :)

2021. júl. 19. 11:17
 24/61 A kérdező kommentje:

23-as abszolút igaz amit mondasz, de az ember a bőréből nem tud kibújni ha valaki gyereknek is ilyen volt akkor az később is ilyen marad.

Nem vagyok autista de megválogatom kivel ismerkedem.

Az energiám valóban véges. Elég lelkis is vagyok, ez tuti nem pozitív a nőknél mert a 'KEMÉNY' férfiakat szeretik a nők.

Szóval nem egyszerű, de a vicces az, hogy 39-től rengeteg érdeklődést kapok az online felületeken tehát idősebb nők akiknek már nem lehet gyerekük már látnak bennem potenciált de a korombeliek ( értsd 25-37 ) akiknek még lehet gyereke már nem.

Na ez vajon miért van? Naná hogy azért mert nem érzik a pénz szagot és tudják nekik is dolgozni kell majd CSED után, nem lehetnek otthon 5 évig a gyerekkel mert nem keresek annyit.

De semelyik nő nem ad esélyt 500 nettó alatt.

2021. júl. 19. 11:21
 25/61 anonim ***** válasza:
91%

Engem lepontoztatok nullára pedig a kérdező minden szavával engem igazol.

"Na ez vajon miért van? Naná hogy azért mert nem érzik a pénz szagot és tudják nekik is dolgozni kell majd CSED után, nem lehetnek otthon 5 évig a gyerekkel mert nem keresek annyit.

De semelyik nő nem ad esélyt 500 nettó alatt."

A normális nők normális férfiakkal vannak együtt, többnyire hasonló az anyagi helyzetük. A legtöbb fiatal ismerősömet elnézem és egyik srác sem keres 500 nettót, inkább a felét, sőt. Tanár vagyok, több iskolában is voltam már meg rengeteg előadáson, továbbképzésen, az összes fiatal férfi tanárnak menyasszonya, felesége, gyereke van. 150 ezres kezdő fizuval ami 10 év múlva talán eléri a 200-at.

Ha te csak pénzéhes rhibiket tekintesz nőnek, az a te bajod. A legtöbb nőnek nem az a fontos, csak őket észre sem veszed, miközben a szerény igényeidről áradozol.

2021. júl. 19. 11:53
 26/61 anonim ***** válasza:
60%

24.

Utolsó mondattal kicsit túltoltad a trollkodást. :)

2021. júl. 19. 11:54
 27/61 anonim ***** válasza:
87%

“ 14-es: igazad van a komfortzónával de hidd el, csak akkor érdemes ilyesmit meglépni ha olyasmit találsz ami valóban érdekel. De azért elmenni tánctanfolyamra, hogy 'megismerkedjek álmaim nőjével' rossz stratégia. Nem szeretek táncolni. Az ember akkor tud ismerkedni ha komfortosan érzi magát, ha olyasmit csinálsz amit nem szeretsz akkor az nem jó jel. Másfelől pedig másnak tetteted magad mint aki vagy, de színészkedni sose tudtam.”

Ha nem szeretsz tancolni, akkor ne tancolni menj. Ezert is irtam, hogy legyen valami, ami teged IS erdekel.

Mert oszinten, ha teged semmi sem erdekel igazan, az nem tul vonzo.

Tehat nalad mibol all egy hetvege? Ulsz es nezed a tv-t, eszel valamit, megint tv, megint eszel, jatszol szamitogepen oszt’ szevasz, joccakat!

Szerintem ez se ferfiban, se noben nem vonzo. Persze nem kell tultolni, de en vilag eletemben nem tudtam olyannal egyutt lenni, akit tenyleg semmi, de SEMMI nem erdekli annyira, hogy hobbinak nevezhesse azt a egy dolgot.

Es lehet az barmi, legyen tanc, fozes, olvasas, kirandulas, himzes, edzes, gyongyfuzes, tenyleg tok mindegy, csak valami, amiert rajonsz, szenvedelyesen csinalod.

Es maris egy fokkal erdekesebb embernek fogsz tunni es lesz egy kor, ahonnan egy fokkal konnyebben ismerkedhetsz hozzad hasonlokkal.

2021. júl. 19. 12:04
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
bár nem szigorúan a kérdezőhöz kapcsolódik, de vannak olyan emberek, akiknek tényleg tök sokrétű az érdeklődése oldalúak és egy csomó minden érdekli őket, de egyszerűen semmiben nem szoktak tartósan olyan szinten elmélyedni, hogy echte hobbinak nevezhessék.
2021. júl. 19. 12:21
 29/61 anonim ***** válasza:
100%
*sokoldalúak ("oldalúak" helyett)
2021. júl. 19. 12:21
 30/61 anonim ***** válasza:
97%

"35 éves, óbudai, alsó-középosztálybeli, főiskolát végzett de nem karrierista, lakással rendelkező, de nem gazdag, nem műszaki zseni, semmi kiemelkedő. "

És akkor mivan? Tök érdekes, hogy ilyen termékjellemzőket írtál le és nem azt, hogy milyen ember vagy.

2021. júl. 19. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!