Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várható, hogy a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várható, hogy a jövőben akinek nincs barátnője, munkát se fog kapni?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre nehezebb párt találni, egyre több férfi esik ki a párkapcsolati piacról. A kieső férfiaknak pedig egyre nagyobb % -a találja meg a redpill, blackpill, mgtow és alt right csoportokat. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor a politikai élet az ellenkező irányba megy. Jelenleg egy globalizált woke feminista diktatúra felé haladunk.

A jövőben attól félek, el fog jönni a pont, amikor ha valakinek nincs barátnője vagy pezsgő szexuális élete, a munkahelyeken automatikusan az internetes közösségek valamelyikével fogják azonosítani, így a feminista munkahelyekre nem fogják felvenni.

2021. júl. 18. 23:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Kar, hogy bezarta az allam a bolondok hazat.
2021. júl. 19. 09:11
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

Ha tudnád, hogy nőként és munkáltatóként MILYEN MAGASRÓL tojok rá, hogy a csapatomban kinek milyen a szexuális élete...

Ez amúgy milyen komplexus, ami neked van? Ijesztő.

2021. júl. 19. 10:44
 23/32 anonim ***** válasza:
23%

Elég volna annyit válaszolni: kizárt!

Miért kell emellé egymást túllicitálva ócsárolni a kérdezőt?

Azért mert hülyeséget kérdezett?

Magyarországon elég nagy divat a hülyeség, ne csináljunk úgy mintha ez csak egy kisebbség művelné

2021. júl. 19. 12:48
 24/32 anonim ***** válasza:
96%

Mert az ilyen barom kérdések hozzájárulnak a kollektív értelmi színvonal süllyedéséhez a közbeszédben. Épp ez a bajom, hogy Magyarországon nagy divat a hülyeség.

Másrészt meg mert nyilvánvaló ócska troll, ennyire SENKI nem lehet ostoba.

2021. júl. 19. 12:52
 25/32 anonim ***** válasza:
36%

"Kérdező! Valami gond van a fejedben, úgyhogy ideje lenne felkeresned egy pszichológust."

Azért ezt választottam, mert a világ már meg van bolondulva, ahogy a kérdezőt is komplett idiótává tette.

Én inkább azon aggódom, hogy a jövőben az utcára kilépve szétverik a fejem az őrültek...

2021. júl. 19. 16:40
 26/32 A kérdező kommentje:
24: Ha néznéd Incelmatics First streamjeit, abban részletesen elmagyaráz mindent. Már komolyan tervezem, hogy a legfontosabbakat lefordítom, hogy az ostoba magyarok is megértsék.
2021. júl. 19. 16:52
 27/32 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha Incelmatics First (lol) mondja, akkor az bizonyára úgy is van, nem pedig nonszensz önveszélyes kettyó.

Ember, szedd össze magad és trollkodj kicsit jobban.

2021. júl. 19. 16:57
 28/32 anonim ***** válasza:
93%
Én meg akkor indítok egystreamet, amiben elmondom, hogy k*rvára nincs igazatok. Akkor elhiszed?
2021. júl. 19. 17:29
 29/32 anonim ***** válasza:
94%

Incelmatics First 😂😂😂😂😂😂😂

Senki nem tudja úgy égetni magát, mint ti 😅

2021. júl. 19. 17:33
 30/32 A kérdező kommentje:
29: Komolyan van egy ilyen csatorna. Először én is nevettem volna rajta, de meglepődtem, hogy milyen jó beszélgetések mennek.
2021. júl. 19. 19:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!