Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kocsit kell vennem, hogy megnézze minden nő?
Van egy BMW 320d-m. Tudom nem egy nagy gép, de egy gyönyörű szőke cicababa tankolt mellettem a kúton egy Kia kocsiba és rám sem nézett se a kocsimra és pedig dübörgött a mélyládám is. Kb egykorúak lehettünk. Nem vagyok szűz és nem is kocsival akarok csajozni teljesen csajozni, de azért kíváncsi vagyok NŐK véleményére milyen kocsi az amit megnéztek egy benzinkúton? 😇
F/28
#27: A Multipla egy klassz autó, ne tessék leszólni!
Kérdező: nekem egy oldtimer biztosan szemetszúr. Egy patika állapotú Trabant még nekem is kéne.
Riksa, vagy a Southparkból:
Mondjuk egy ilyet. Ezen megakadna a szemem.
Semmilyen kocsit nem nézek meg, mert pont lesz*rom. Imádom az ilyen palikat, akik azt hiszik, a nőknek ez a lényeg. Ennél csak azok a motorosok jobban, akik úgy bőgetik, százzal repesztenek a negyvenes táblánál, hogy lehetőleg mindenkinek kiszakadjon a dobhártyája kilométeres körzeten belül. És amikor ránézek, azt gondolja, biztos az jár a fejemben, hogy mekkora menő csávó. Közben meg csak annyi, hogy "a k*rva anyád, takarodj már azzal a sz*rral innen, mert megsüketülök".
N
A csajok mindig megnézik az elrehesedett műanyag lökhárítóimat, amikor az alapmotoros F Astrát tankolom meg a legolcsóbb benzinnel 5 ezerért. :)
(humor)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!