Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktatok ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés

Nemrég lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak.

Nem tudom, hogy mi manapság a legjobb hely ismerkedni Budapesten így a vírus közben/után.

Tudnátok néhány helyet mondani, ami nektek bejött?

32F

2021. júl. 18. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerincsére nekem volt pozitív tapasztalatom is. Csak az zavar, hogy a legtöbb cigány nagyon gyáva. Amikor valamelyikük odajön kekeckedni velem, akkor elég egy rossz szó vagy ha egy kicsit is felemeltem a hangom és már el is mennek rögtön. (Ez nyilván más ha csapatban vannak bicskákkal). Szóval ha már a szájuk olyan hatalmas, akkor legalább jó lenne ha a bátorságuk is csak legalább fele akkorra lenne.

Visszatérve a témára.

Ezeknek a leszólítgatásoknak nincs semmi értelme. Ezek csak arra jók, hogy a nő egóját fényezzék, hogy márpedig ő mennyire kívánatos, hogy ennek a férfinak is mennyire kell. De a végén persze nem lesz semmi. A (átlag) férfi veszít, mert nem kaphatja meg a nőt, de a nő mindenképpen győz, mert az egója eggyel erősebb lett.

Ahogyan a #2 példája is, biztos vagyok benne, hogy a csaj amúgy sem jött volna össze azzal az aldis pasival és csak azért akarta, hogy leszólítsa, hogy ezzel fényezhesse az egóját.

2021. júl. 20. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy Lidlt írt. Akkor én kérek elnézést, nem aldisra gondoltam...
2021. júl. 20. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is szenvedek ezzel. Sokat járok akár egyedül, vagy barátnőimmel fotózni itt-ott, vagy csak sétálni, vásárolni stb., látom is néhány pasin, hogy szeretnének valamit, de egyszerűen valahogy nem mernek kezdeményezni :D Munkahelyen, egyetemen rohadt nehéz ma már, mindenki el van a kis világában, rohan állandóan, a fele embert minimum meg sem ismered, amíg ott tartózkodsz... Nekem ez amúgy rettenetesen fura, mert voltam az usa-ban pár hónapot és a "small talk" által sokkal könnyebben ismerkedsz, lépsz kapcsolatba emberekkel, hiszen abból könnyebb tovább vinni a dolgokat, mintha hidegen, fejet lehajtva elmennétek egymás mellett, ami meg Magyarországon egyre inkább jellemző és ez tök rossz amúgy...

Kedves kérdező, esetleg még megpróbálhatsz találni valami új hobbit, sportot, ha van rá időd, mert azáltal elképzelhetőnek tartom, hogy lehet ismerkedni. Ha még egyetemista lennél, mint jómagam, akkor javasolnám az önkéntes munkákat is, az egyik exem így ismerte meg "élete szerelmét" és a szakításunk után nekem is javasolta, hogy lépjek be ilyen körökbe xd Gondolom, ha eleve ez volt a kérdésed, akkor online társkeresők nem jöhetnek szóba. Pedig néha lehet elég értelmes embereket találni, volt már szerencsém több nagyon intelligens és értékes embert ott megismerni.

23/N

2021. júl. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!