Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz lenne összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne összejönni tini lánnyal?

Figyelt kérdés

Igazából helyes srác vagyok, de 16 évesnél többnek nem nézek ki, múltkor a buszsofőr azt mondta, hogy azt hitte még 18 sem vagyok.

Nos 25 éves vagyok, lassan 26.

Bár most nincs barátnőm már egy jó ideje, de a tini lányok (15-17 korosztály) valahogy mindig megtalálnak, mosolyognak rám. És nekem is ők tetszenek, ő velük tudok beszélgetni, és nem érzem magam 25 évesnek, hanem gyereknek érzem magam, aki sosem lesz felnőtt (pedig már külön élek a szüleimtől, dolgozom stb).

Tehát nagyon gáz lenne összejönni egy tini lánnyal? Ő nekik legalább tetszem.

Egyébként szeretem így magam, tehát én nem szeretnék változni, és szerintem egy jó ideig még fiatalosan fogok kinézni, a családunkban mindenki ilyen.

2021. júl. 17. 17:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

?

2021. júl. 17. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Ha férfiként buksz a fiatalokra, itt undorító leszel. De sorban látod a többi kérdést és a csajokat, hogy a lányoknak idősebb kell. Ott a fiatal srácokat alázzák, hogy kisfiú, tapasztalatlan, éretlen. Akárhogy kérdezel akármit, ha férfi vagy és vágysz a nőre, szét leszel alázva. Szerintem akit megszeretsz, azzal legyél, és szard le ki mit mond, főleg azt, amit a nők mondanak, mert ha 16 évesen 25 éves pasijuk lenne, ők elolvadnának, és máris elmúlna a fikázás.
2021. júl. 18. 01:22
 13/17 anonim ***** válasza:

13-14 centi az átlag méret és egy nőnek nem is kell több, mivel a hüvely is véges, te agytröszt.

Amúgy, hog a konkrét kérdésre is válaszoljak: nem normális, hogy ennyire megrekedtél a gyerekkorban, szerintem keress fel egy szakembert (és ezt nem bántásból írom).

2021. júl. 18. 11:05
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 14 évesen 21 éves pasim volt, 15 évesen 30. Az elején vonzó volt, aztán rájöttem, hogy ezek degeneráltak. Kislányokra buknak és arra, hogy szűzek. Eleve nagy társadalmi probléma, hogy a gyerekes dolgokat szexualizálják a férfiak, a cukiságot. Minél gyerekesebben viselkedik valaki annál jobban rajonganak érte. Ráadásul nem járt bennem még senki, hűha gyorsan meg kell rontani. Undorító férgek. Nagyon sok idősebb pasi ugrált körülöttem. Mindegyik csak a szexet akarta. Nem kell itt álszenteskedni. PEDOK VAGYTOK.
2021. júl. 18. 12:46
 15/17 A kérdező kommentje:

14-15 évessel nem jönnék össze, minimum 17 évesel, ő már majdnem nagykorú, de soha nem arra gondoltam, hogy ők szűzek vagy soha nem a szexre gondoltam, egyszerűen csak azért tetszetek mert olyan szép a bőrük, olyan aranyosak, és nincsenek olyan nagy igényeik még...

Persze a huszonéves lányok között is vannak ilyenek, de ritkábbak, és ő nekik az az "igazi szőrős, tesztoszteronnal telített férfi" kell.

2021. júl. 18. 15:53
 16/17 anonim ***** válasza:
14. Te mentél bele a kapcsolatba, ne mást szídj ezért !!! A pedofiliának mint fogalomnak meg olvas utána mivel hülyeséget írsz!
2021. júl. 18. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 Jajj igen a szokásos áldozat hibáztatás. Minek mentél oda. 14 évesen még a serdülőkor elején voltam miről beszélsz, hogy nem pedofilia?

A legtöbb tini manipulálható, hiszen akkor alakul ki a világ szemlélet módja. Nagyon sok ismerősöm lett áldozata ilyeneknek. Nekem volt eszem és nem feküdtem le velük.

#15 pont, hogy nekik vannak nagy igényeik. Csak a külsőség és a pénz érdekli őket, mert ez a menő. Én 20 felett vagyok már és nagy baráti köröm van, de egyik sem bukik a kigyúrt pasikra. Szerintem rossz körökben mozogsz. Minél jobban idősödsz annál jobban veszed észre, hogy a belső mégis fontosabb mint a felszínes dolgok.

2021. júl. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!