Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz lenne összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne összejönni tini lánnyal?

Figyelt kérdés

Igazából helyes srác vagyok, de 16 évesnél többnek nem nézek ki, múltkor a buszsofőr azt mondta, hogy azt hitte még 18 sem vagyok.

Nos 25 éves vagyok, lassan 26.

Bár most nincs barátnőm már egy jó ideje, de a tini lányok (15-17 korosztály) valahogy mindig megtalálnak, mosolyognak rám. És nekem is ők tetszenek, ő velük tudok beszélgetni, és nem érzem magam 25 évesnek, hanem gyereknek érzem magam, aki sosem lesz felnőtt (pedig már külön élek a szüleimtől, dolgozom stb).

Tehát nagyon gáz lenne összejönni egy tini lánnyal? Ő nekik legalább tetszem.

Egyébként szeretem így magam, tehát én nem szeretnék változni, és szerintem egy jó ideig még fiatalosan fogok kinézni, a családunkban mindenki ilyen.

2021. júl. 17. 17:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

"És nekem is ők tetszenek, ő velük tudok beszélgetni, és nem érzem magam 25 évesnek, hanem gyereknek érzem magam, aki sosem lesz felnőtt"

Gyereket ne vállalj még a CSOK-ért sem, kérlek!

2021. júl. 17. 17:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2021. júl. 17. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez csak a külsőd. Jól tudnád magad érezni egy olyan kapcsolatban, ahol a szülők határozzák meg merre/meddig.

Bár ha 25 évesen gyereknek érzed magad, akkor valószínűleg semmilyen kapcsolatra nem vagy alkalmas, és ennek semmi köze a látványhoz, a belbecs problémás.

2021. júl. 17. 17:38
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
gáz nem lenne mert gondolom ezek nem azok a testileg vissza maradott kis gomb cicis tinik.. Viszont tudnod kell ők még a személyiség fejlődés közepén vannak valahól, tehát lehet 2 hetente havonta megtetszik nekik valaki ilyen olyan hobort miatt. Sérülni meg csak te tudsz, mivel lehet fél vagy 1 év alatt ő neki a saját korosztálya fog hiányozni a lazulás , a komolytalankódás..
2021. júl. 17. 17:39
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
A tinik felnonek melletted te meg maradsz ugyanolyan hisz mar most is meg vagy rekedve a szemelyesigfejlodesben. Ahogy idosodsz, mar nem fogsz nekik kelleni, mert kinek kene egy 40-es gyerek.
2021. júl. 17. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Ha férfi lennél, nem kérdeznéd.
2021. júl. 17. 17:53
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
Ne aggódj az a tini aki össze jönne veled az már tapasztalt. Szóval ha abban reménykednél hogy a kis szűz lánynak te lennél az első, és a fejlődésben abbamaradt kicsi 14 cm és farkad majd elég lesz neki!! Akkor tévedsz ! Mert a saját korosztályában már lefeküdt 15 pasival és volt akinek lehetett 17-18 as farka , szóval nem leszel előrébb ezzel se.
2021. júl. 17. 19:22
 8/17 anonim ***** válasza:
7. Igazad van, mondjuk a legtöbb fiú 14-5 éves korára eléri a pénisz mérete maximumát.
2021. júl. 17. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:
14%
Ami legális az simán mehet. Nekem 30 évesen volt egy 16 éves lányka. 😊
2021. júl. 17. 20:53
 10/17 anonim ***** válasza:
🤢🤢
2021. júl. 17. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!