Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn tényleg jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn tényleg jobb helyzetben vannak a nők?

Figyelt kérdés
Minden nő sok levelet kap még úgyis, hogy nincs fent róla fénykép?
2021. júl. 16. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mondjuk lehet ez korfüggő is. Én elég fiatal vagyok, még nincs annyi lelkisérült:/
2021. júl. 16. 15:37
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Pont, hogy nehezebb a Nőknek
2021. júl. 16. 15:41
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

#10: megis mi az a ‘total baromsag’ amit csinalok? meselj, kerlek. az, hogy intelligens, igenyes, csinos nokent nem fogok leallni csunya, kover, buta ferfiakkal?

nem

csinalhatok akkora baromsagot, mert megtalaltam a paromat, akivel kapcsolatban nem kellett kompromisszumot kotnom senkivel. halistennek nem kell mar valogatnom a selejtbol.

2021. júl. 16. 16:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ennyire szar a helyzet, hogy 100-ból 5(!) a vállalható srác? Ezt az arányt nehezemre esik elhinni fiúként.
2021. júl. 16. 16:07
 15/27 A kérdező kommentje:
14 férfira írtam rá. 1 írt vissza. Ja és mivel nem vagyok 10/10-es, nyilván szintemen keresgélek. Na erről ennyit.
2021. júl. 16. 16:25
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

"nyilván szintemen keresgélek."

Ha 14 férfiből egy válaszolt, akkor nem sikerült belőnöd a szintedet.

2021. júl. 16. 16:32
 17/27 anonim ***** válasza:

"14 férfira írtam rá. 1 írt vissza."

Tehát 14 az 1-hez az arány? Az tiszta jó. Férfi esetben ez 1000:1. :D Úgyhogy nem tudom min vagy kiakadva.

Egyébként ez úgy zajlik, hogy a nő válogat, a férfi pedig vadászik. Férfinak nem ír senki vagy csak alig kap havonta 1-2 üzenetet, neki kell írni és 1000x visszautasítva lenni, míg a nő pedig válogat az 1000 jelentkező közül. De ez így van élőben is, a nőkhöz mennek oda a férfiak és nem fordítva. Ebből kifolyólag jobb dolguk van a nőknek ilyen téren, mert azért kellemesebb válogatni, mint 1000x visszautasítva lenni.

De ezzel amúgy nincsen semmi baj, ez ilyen, mindig is így volt, hogy a férfi vadászott, próbálkozott. Akinek ez nehezére esik, az ne siránkozzon, hogy nincs barátnője. Ez ilyen, menni kell, próbálkozni kell, hajrá!

2021. júl. 16. 16:56
 18/27 A kérdező kommentje:

Lehet, mert nagyon szintem alá mentem.

Vagy még nem nézték meg az üzenetet.

2021. júl. 16. 17:07
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

‘Komolyan ennyire szar a helyzet, hogy 100-ból 5(!) a vállalható srác? Ezt az arányt nehezemre esik elhinni fiúként‘

komolyan, ennyire.

illetve en pl azokat sem szamitom a ‘vallalhato’ kategoriaba, akik ilyen tipikus felmeztelenul feszito bajgunarok es sut roluk, hogy csak dugni akarnak. szoval lehet, hogy jol neznenek ki, de a stilusok taszito, tehat mennek balra.

2021. júl. 16. 17:20
 20/27 anonim ***** válasza:
43%
Pasiként 0% esélyed van nőként meg 1% esélyed van.
2021. júl. 16. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!