Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek szükségük van egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek szükségük van egyáltalán férfira?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam a témán és szerintem ha a feminizmus a nőket teljesen felszabadítaná és nem kényszerítené őket semmilyen gyerekkoruktól kezdődően beléjük ültetett társadalmi elvárás, alapvetően tökéletesen meglennének a férfiak 99% -a nélkül. Elég lenne nekik évente 1 -2 alkalommal egy kinézetben felső 5% -ba tartozó modell fiú, hogy a minimális férfiak iránti szexuális igényüket, amit más nő nem tud megadni, kielégítsék, de egyébként tökéletesen jól megvannak férfiak nélkül.

Nőkre szüksége genetikailag csak a férfiaknak van és az emberi történelem során (már a kezdetektől) ők voltak azok, akik a saját akaratukat és szükségleteiket erőszak és társadalmi elvárások útján a nőkre kényszerítették.

Viszont pont ez volt az oka az egészen mostanáig mindenütt jelenlévő patriarchátusnak is, hiszen csak azok a társadalmak maradtak életben, ahol a férfiak rá tudták kényszeríteni a biológiai ösztönük kielégítését a nőkre, mivel ahol nem így volt, nem született elegendő gyerek.

Mindezekből következik, hogy bár a teljes párkapcsolati szabadság a nőknek előnyös és jól érzik magukat benne, az emberiség fennmaradásáért ezt mégis muszály bizonyos szinten korlátozni. Másik lehetőség a klónozás, vagy a férfiak számának drasztikus csökkentése abortusz/hormonkezelés (melyik nő mit választ) útján. Így a jövőbeni társadalomban csak nők lesznek és nem lesznek többé háborúk/konfliktusok.

2021. júl. 15. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
67%

50 Több ezer évig elnyomtátok a nőket, szokjatok hozzá, hogy benneteket is fog érni most már szexizmus. Amíg helyre nem billen egy egészséges egyensúly, lesznek kilengések mindkét irányba.

Kérdező, tudjuk, hogy ez egy incel kérdés, és mint ilyen, értelmetlen is. Ha egy férfinak csak azért jut nő, mert hozzá kényszerítenek egyet, az a férfi nem csak nőt nem érdemel, de azt sem, hogy itt komolyan vegyük. Dolgozz magadon, legyél értékes akár a társadalomban, akár az emberi kapcsolataidban és nem leszel magányos. Nem jár mindenkinek nő.

Egyébként saját magatokat rúgjátok bokán, amikor a férfi uralom visszaállításán siránkoztok. Ugyanis abban vagy csak monogámia van, tehát a neked jutó ronda Jucika ugyan kényszerből lefekszik veled, de nem leszel boldog, vagy többnejűség ahol megint a gazdagok viszik a nőket.

Egyedül egy nőuralmon alapuló társadalomban jutna nektek szerep, mert akkor egy nőnek lehetne több férje, és így csökkenne a férfi többlet.

2021. júl. 16. 12:18
 52/85 A kérdező kommentje:
51: Amióta az emberiség létezik, bár a nőket többnyire elnyomták, előfordult, hogy nem, csak az ilyen nőbarát civilizációk nem maradtak meg sokáig (leszámítva egy törzset a kongói dzsungelben, ahol 26 a várható élettartam egyébként).
2021. júl. 16. 12:25
 53/85 anonim ***** válasza:
90%

Ott nem a nőbarátság miatt nem maradt meg, a dzsungel a férfibarát törzseket is kicsinálja.

Te is tudod, hogy igazam van: a férfitöbblet egyetlen ellenszere a többférjűség intézménye.

2021. júl. 16. 12:28
 54/85 A kérdező kommentje:
53: Vagy a férfiak arányának mesterséges csökkentése.
2021. júl. 16. 16:29
 55/85 anonim ***** válasza:
89%
Végülis igaz, ha az incelek nem szaporodnak, a természet elvégzi
2021. júl. 16. 17:32
 56/85 anonim ***** válasza:
91%

Végülis a spártaiak is egymást dugták, mint "haver, kisegítelek" módon.

Neked is ki kellene próbálnod, mert nem a nőket szereted az is biztos.

2021. júl. 17. 11:15
 57/85 anonim ***** válasza:
22%
Ja kis buznyákocska a kérdező. Jó nagy kuki kell a segge likába, hogy lenyugodjon. Meg szőrös kakás segglukat nyalogatni.
2021. júl. 17. 12:22
 58/85 A kérdező kommentje:

Most már írok ide egy normális választ is egy rendes nőtől:

Igen, teljesen igazad van, végre valaki leírta. Tudom, a szexuális szabadság fontos nekem is meg a többi nőnek is, azonban én hajlandó vagyok feláldozni a szabadságomat az emberiség fejlődéséért. Igen, vissza kell állítani a patriarchátust, a feminizmus emberellenes.

2021. júl. 17. 13:26
 59/85 anonim ***** válasza:
100%
Csak jöttem megjegyezni, hogy a háború a primitívség vívmánya, nem a férfié.
2021. júl. 17. 13:35
 60/85 anonim ***** válasza:
0%

Nincs.

Az átlag nőnek csak addig kell a férfi, ameddig gyereket csinál neki, aztán úgy, leszarja, szexuális téren a nő a férfit, hogy a férfi nem győzi kapkodni a fejét, hogy mi vaaaaan?

2021. júl. 17. 14:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!