Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek szükségük van egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek szükségük van egyáltalán férfira?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam a témán és szerintem ha a feminizmus a nőket teljesen felszabadítaná és nem kényszerítené őket semmilyen gyerekkoruktól kezdődően beléjük ültetett társadalmi elvárás, alapvetően tökéletesen meglennének a férfiak 99% -a nélkül. Elég lenne nekik évente 1 -2 alkalommal egy kinézetben felső 5% -ba tartozó modell fiú, hogy a minimális férfiak iránti szexuális igényüket, amit más nő nem tud megadni, kielégítsék, de egyébként tökéletesen jól megvannak férfiak nélkül.

Nőkre szüksége genetikailag csak a férfiaknak van és az emberi történelem során (már a kezdetektől) ők voltak azok, akik a saját akaratukat és szükségleteiket erőszak és társadalmi elvárások útján a nőkre kényszerítették.

Viszont pont ez volt az oka az egészen mostanáig mindenütt jelenlévő patriarchátusnak is, hiszen csak azok a társadalmak maradtak életben, ahol a férfiak rá tudták kényszeríteni a biológiai ösztönük kielégítését a nőkre, mivel ahol nem így volt, nem született elegendő gyerek.

Mindezekből következik, hogy bár a teljes párkapcsolati szabadság a nőknek előnyös és jól érzik magukat benne, az emberiség fennmaradásáért ezt mégis muszály bizonyos szinten korlátozni. Másik lehetőség a klónozás, vagy a férfiak számának drasztikus csökkentése abortusz/hormonkezelés (melyik nő mit választ) útján. Így a jövőbeni társadalomban csak nők lesznek és nem lesznek többé háborúk/konfliktusok.

2021. júl. 15. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
96%

Csak mert valaki feminista, még nem jelenti azt hogy nem akar társat.

Én is feminista vagyok, hiszek az egyenlőségben, de attól még olyan jó hogy van valakim, akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra :)

Nincs "szükségem" férfira abból a szempontból, hogy egyedül is képes vagyok megállni a lábamon.

De szükségem van egy társra, mivel szeretnék valakivel együtt lenni, családot alapítani. Nem társadalmi nyomás hatására, én akarom ezt.

2021. júl. 15. 10:01
 2/85 anonim ***** válasza:
47%

Mivel én nem egy megkeseredett, aberrált feminista pitsha vagyok, ezért igen, nekem szükségem van egy erős, határozott, bátor, férfias férfira. Vágyom a jelenlétére, a társaságára, arra hogy vigyázzon rám és a gyerekeinkre, hogy szeressen és én is szerethessem és tisztelhessem, hogy felnézhessek rá.

Bocs, én ilyen múlt századi konzervatív nő vagyok. Hiszek a nemi szerepekben és különbözőségekben. Imádom, hogy nő vagyok, és imádom a férfiakat, hogy férfiak. Nem akarok a férfiakból nőt csinálni. Én akarok nő lenni egy férfi mellett.

2021. júl. 15. 10:01
 3/85 acelsziv ***** válasza:
31%

A nagy feminizmus addig tart amíg fel nem kell vinni a mosógépet a harmadikra.

Viccet félretéve az ember társas lény. Önmagában minden egészséges lelkű ffi és nő fél ember. Kell nekik akivel kiegészítik egymást.

2021. júl. 15. 10:04
 4/85 A kérdező kommentje:

De ti ezt egy felső 10% -ba tartozó férfival képzelitek el (Tinder bizonyítja), akiket viszont nem fogtok monopolizálni. Az sem megoldás, ha csak a szép férfiakat szaporítjuk tovább, mert a nők úgy is kiválasztják közülük felső 5 -10 -et, a többiek pedig pár nélkül maradnak. Az, hogy most nem ez a helyzet, csak a még mindig erős keresztény a patriarchális hagyományok, társadalmi berögződések miatt van így.

Sokkal megvalósíthatóbb az, ha a nők alapvetően egymás kapcsolatát keresik, a férfiakból meg van mondjuk minden 1000 nőre 1, akit váltogathatnak a nők egymás között, hogy a szexuális vágyukat kielégítsék.

2021. júl. 15. 10:07
 5/85 anonim ***** válasza:
25%

Na a sok gyökér femináci gyorsan le is pontozott. 😂

Puszika drágáim, legnagyobb örömötök a mai napra ez legyen!

2021. júl. 15. 10:12
 6/85 anonim ***** válasza:
93%

#3 Nyugi, a volt férjemtől kezdve a bátyámig minden pasi szállítókkal viteti fel a bútorokat meg a mosógépet a harmadikra. Azért vannak szolgáltatások, hogy használjuk őket.

Kérdező, párkapcsolat nem azért kell ideális esetben, mert szükségünk van a másikra, nem boldogulunk nélküle, hanem mert szeretjük egymást és jó együtt és társak vagyunk.

Pont ezért lehetséges ma már tisztább érzelmeken alapuló kapcsolat, mert nem azért akar hozzád menni egy nő, mert elvárás, meg hogy valaki eltartsa, hanem mert szeret és veled akar élni. És nem azért maradtok együtt ha együtt maradtok, mert szégyen a válás és "igaz, hogy néha megver de megérdemelem, a gyerekeknek meg jó apja", hanem mert együtt akartok maradni.

Végre nem egy képmutató társadalomban élünk, ahol el kell játszani, hogy a család milyen remek, miközben erőszak, molesztálás, bántás, megalázás folyik még a csapból is, hanem szabadok vagyunk, szabadon dönthetünk egymás mellett vagy éppen amellett, hogy vége. Becsüld meg ezt a világot, mert így a saját értékeidért szerethet valaki, nem kényszerből és kötelességből. Ha nem szeret senki, dolgozz magadon.

2021. júl. 15. 10:14
 7/85 anonim ***** válasza:
95%

Tudom hogy megragadtam a lényeget, de nekem az egész blődségből - amit el sem olvasok ezredszerre - a minimális szexuális igényünk szúrt szemet 😂 Ezt már sokszor olvastam itt. Bátor kijelentés ez olyanoktól akik nem is ismerik a nőket közelről 😀

Hát elárulom a 'nagy nagy titkot', azért mert veled nem szexelünk az nem azt jelenti hogy minimális a szexuális igényünk 😏

2021. júl. 15. 10:17
 8/85 anonim ***** válasza:
88%

Az megvan, hogy az ember nem haszon/díszállat? Nem tudjuk megtenni, hogy "a szépeket szaporítjuk"

Nekem amúgy sem kellett soha egy szépfiú, nem azt nézem.

2021. júl. 15. 10:19
 9/85 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk a kettes válasz nem azért lett leszavazva, mert konzervatív az illető, hanem mert szerinte egy önálló feminista nő idézem: "megkeseredett, aberrált feminista pitsha" Az ilyen ember nem konzervatív, hanem bunkó és buta.

Feministaként is úgy gondolom, hogy semmi baj a hagyományos nemi szerepekkel, amennyiben ez mindkét félnek megfelel. Viszont tény, hogy normális, értékes kapcsolat nem úgy jön léte, hogy a nőnek szüksége van egy ezermesterre, a férfinak meg egy szakács és takarítónőre, hanem úgy, hogy két ember, akik egyedül is elvannak, úgy döntenek, hogy együtt akarnak élni, társakká válni. És utána megegyeznek abban, hogy nekik, kettőjüknek hogyan ideális leosztani a szerepeket. Ezért most egy ideális világban élünk. Lehet, hogy nem tetszik, hogy felelősséget kell vállalni, hogy nem készen kapott szerepek vannak, nehéz dolog az önállóság, én nem vitatom. De érett kapcsolat csak érett személyek között lehetséges. Az a baj a kérdezővel, már a kérdés alapján látszik, hogy fogalma sincs arról, mi az a párkapcsolat, mire jó.

2021. júl. 15. 10:31
 10/85 anonim ***** válasza:
87%

‘Mindezekből következik, hogy bár a teljes párkapcsolati szabadság a nőknek előnyös és jól érzik magukat benne, az emberiség fennmaradásáért ezt mégis muszály bizonyos szinten korlátozni.‘

nem, ezekbol semmi ilyesmi nem kovetkezik. szanalmas logikaval es helyesirassal probalsz okosnak tunni, felesleges, valojaban ez is egy burkolt nogyulolo incel agymenes.

a teljes parkapcsolati szabadsag MINDENKINEK elonyos, kiveve talan az incel nyomorultaknak, de azok meg senkit nem erdekelnek. szerencsere ezt nem is lehet korlatozni es ez sosem fog bekovetkezni.

2021. júl. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!