Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján lőjem be a szintemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján lőjem be a szintemet?

Figyelt kérdés

Főleg úgy ha elvileg a szépség szubjektív, akkor honnan tudják a nők, hogy nem az ő szintjük próbálkozik náluk?

Vannak tulajdonságok ami alapján be lehet skálázni?

Magasság, testsúly, izomzat, kereset, iskolai végzettség, életkor, vagyon.

Nekem 182 cm 70 kg szálkás sportos, KSH átlag feletti, Msc, 32 év alsó középosztály.

Ezek alapján kiknél próbálkozhatok úgy, hogy ne sértsem meg őket?

2021. júl. 14. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Kérdés, hogy hogy nézel ki. Más nem számít.
2021. júl. 15. 01:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az 5-öst miért támadtátok le többen is. Tényszerűen írtam, hogy duci lányok közelednek felém. Mi az, hogy csak annyit látok belőle, hogy duci? Ne tegyetek már hozzá légyszi. Ezt nem írtam sehol. Meg kell jegyeznem, hogy mindkét duci (igen, duci, mert nem kövér, de van rajta +15-20 kg), messze az átlag felett műveltebbek, szellemesebbek, okosabbak. Egyikkel volt egy randim is.

Nem tudom, miért kell ehhez hozzákölteni. Mit írjak, túlsúlyos, átlagnál teltebb, vagy mit? És amúgy igen, ez a közös ismérvük, hogy igenis, ducik. Ezen belül volt szép arcú próbálkozó, nem szép arcú is, okos és szellemes is, "semmi különös" lány is, de mind az átlagnál teltebb.

Nem tudom, ezzel kit bántottam meg, és miért kell engem fikázni érte, de ti biztosan tudjátok.

(Viszont ugye nem bűn, ha a vékony lányokat szeretem, ugyanúgy, ahogy a nőknél sem bűn, ha tök átlagosan is a Rájengoszling kell nekik.)

2021. júl. 15. 07:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Tizenkettes, én megértelek, de ez ugye a gyakori. Te le ne merd írni egy csajról, hogy dundi, mert akkor csak azt látod benne. Ha egy csaj szól le egy pasit, mert mondjuk 10 dologból 9-ben oké de 1-ben nem "csillagos ötös", az teljesen helyénvaló.
2021. júl. 15. 07:23
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nekem 182 cm 70 kg szálkás sportos, KSH átlag feletti, Msc, 32 év alsó középosztály."

És akkor mi van?

Én meg 191 centi vagyok, akkor a "szintem" az minimum 180? Hát nem. Aki párkapcsolat keresési céllal ilyen "szinteket" állít be meg kategorizál másokat ahelyett, hogy érzések alapján keresne, azt gáznak tartom. Férfiben és nőben is. Nem párt keresel, hanem gazdasági kapcsolatot.

2021. júl. 15. 10:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "szintezés" nekem geodéziai fogalom.

Emberekben inkább típusok vannak.

Volt egy nagyon undorító kolléganőm, ilyennel akart felszedni.

Azonos beosztás, hasonló fizetés hasonló testalkat, és azt is kinyomozta, hogy egyazon héten születtünk.

És ez mind igaz, de nehogy már!

2021. júl. 15. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincsenek szintek, bárki bárkinél próbálkozhat, a legrosszabb, hogy elküldik a pitsába.
2021. júl. 16. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
68%
Személyiség alapján, kedves kis eltévedt barátom.
2021. júl. 17. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!