Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam idősebb nővel van esély hogy összejöjjek?
40+ nőkkel egyáltalán érdemes próbálkoznom?
Én 20-as vagyok.
F
18
Akkor lenne álszent, ha csinálnám és ezt írnám. Tisztában vagy magyar szavak jelentésével?
Nekem volt ilyen, 46 éves volt
De ez csak szex volt, az viszont fantasztikusan jó.
Kb egy évig tartott, aztán nekem jött a nagy Ő.
24, Ez inkább aljasan kihasználás, mint szexkapcsolat...
A szexkapcsolatnak az a lényege, hogy mind a ketten tisztában vagytok vele, hogy nem lesz belőle kapcsolat.
Amit te csináltál az szimplán gerinctelenség :D
A nők tapasztalataim szerint észre sem veszik a fiatalabb srácokat. Náluk 1-2 évvel fiatalabbakat sem.
Egy negyvenest talán az motiválhat, hogy az ország siralmas eü. állapota miatt sok középkorú férfinek nem működik már úgy a műszer, de komolyabbra ne számíts tőlük.
F
Létezik szexkapcsolat, persze. De a legendákkal ellentétben, egy 40-es nő nem erre vágyik, hanem neki is kéne az állandóság, a szeretet, az érzés, hogy tartozik valakihez.
Egyébként én 47 éves vagyok, és nem vagyok sem elhízva, sem leharcolva, és nem szeplős és löttyedt a bőröm. Nem tudom kiket láttatok ti, de az nem negyvenes volt, hanem hetvenes.
Amúgy ne írjatok privit, párkapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!