Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálam idősebb nővel van esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam idősebb nővel van esély hogy összejöjjek?

Figyelt kérdés

40+ nőkkel egyáltalán érdemes próbálkoznom?

Én 20-as vagyok.

F

2021. júl. 14. 14:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

18

Akkor lenne álszent, ha csinálnám és ezt írnám. Tisztában vagy magyar szavak jelentésével?

2021. júl. 14. 19:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen, 46 éves volt

De ez csak szex volt, az viszont fantasztikusan jó.

Kb egy évig tartott, aztán nekem jött a nagy Ő.

2021. júl. 14. 19:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes próbálkozni, ez tapasztalat :D
2021. júl. 16. 11:08
 24/31 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is volt ilyen szexkapcsolat, de én nem akartam tőle többet mint szex, majdnem minden nap 4-5-ször meg farkaltam, jó volt. Egy év múlva többet akart, otthagytam. Utána jöttem rá, hogy lelki nyomorékká tettem egy lányt, lehet ő belém szeretett, de én csak kihasználtam. Na ilyen egy szexkapcsolat.
2021. júl. 16. 11:28
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

24, Ez inkább aljasan kihasználás, mint szexkapcsolat...

A szexkapcsolatnak az a lényege, hogy mind a ketten tisztában vagytok vele, hogy nem lesz belőle kapcsolat.

Amit te csináltál az szimplán gerinctelenség :D

2021. júl. 17. 18:37
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
A szexkapcsolat meg nem kihasználás, hanem használás. Az is nagyon szép.
2021. júl. 17. 18:42
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
25-ös nem, mind a ketten úgy indultunk, hogy szexkapcsolat, a szexrandi.hu oldalon. De valahogy nála kialakult egy plusz ragaszkodás.
2021. júl. 17. 18:49
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

A nők tapasztalataim szerint észre sem veszik a fiatalabb srácokat. Náluk 1-2 évvel fiatalabbakat sem.

Egy negyvenest talán az motiválhat, hogy az ország siralmas eü. állapota miatt sok középkorú férfinek nem működik már úgy a műszer, de komolyabbra ne számíts tőlük.

F

2021. júl. 18. 22:54
 29/31 anonim ***** válasza:

Létezik szexkapcsolat, persze. De a legendákkal ellentétben, egy 40-es nő nem erre vágyik, hanem neki is kéne az állandóság, a szeretet, az érzés, hogy tartozik valakihez.

Egyébként én 47 éves vagyok, és nem vagyok sem elhízva, sem leharcolva, és nem szeplős és löttyedt a bőröm. Nem tudom kiket láttatok ti, de az nem negyvenes volt, hanem hetvenes.

Amúgy ne írjatok privit, párkapcsolatban vagyok.

2022. máj. 30. 15:53
 30/31 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Az elvált gyermekes 30-40 körüli anyukák a kutyának sem kellenek gyerekkel és vannak köztük nagyon jó nők is. Az ilyenek mindig vevők egy jó szexre. Sok idősebb nőnek imponál, ha egy fiatal fiú udvarol nekik, mert elmondhatja magáról, hogy van olyan jó nő, hogy egy fiatalnak is kell még.
2022. máj. 30. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!