Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam idősebb nővel van esély hogy összejöjjek?
40+ nőkkel egyáltalán érdemes próbálkoznom?
Én 20-as vagyok.
F
10
De mire lenne jó? Szexkapcsolatra? Mert nekem az nem kell. Azt meg belátom, hogy hiába tetszik egy 30 körüli férfi, nem lesz belőle "álomkapcsolat". Akarja a fene, hogy tudom, hogy pár év múlva nem lesz közünk egymáshoz.
14
Bocsánat, de szánalmasnak tartom a szexkapcsolatot. Lehetfújjolni meg lekiabálni meg lealázni meg lepontozni.
folyt.
Egy kapcsolat arról szól, hogy egy életre számíthatunk egymásra. Ez vonatkozik a szüleinkre, a testvérünkre, a gyerekeinkre és a barátainkra. Pont arra ne vonatkozzon, akivel a legközelebbi, legintimebb kapcsolatba kerülhetünk?
15, Pff ekkora álszent dumát :D Gondolom házasságig vársz a szexel te is.
Létezik szexkapcsolat, lehet fújjogni. Biztos neked nem jutott belőle ezért vagy irigy másokra.
Én ugyanúgy leírhatom és le is írom a véleményem, ahogy más is.
Egyébként nem, nem vártam az esküvőig, én ugyanis nem vagyok hülye. De nem is volt szexkapcsolatom soha és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!