Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinte egyik matchem sem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte egyik matchem sem ír vissza. Tinderen ez tényleg ennyire jellemző?

Figyelt kérdés
Csak egó boost? Vagy miért használják, ha annyiba sem veszik a másikat, hogy legalább reagáljanak?

2021. júl. 12. 18:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
1-es/5-ös hát a te kinézetedről mit gondolhatnak azok akik unalmukban jobbra húztak de nem írnak rád???🤔
2021. júl. 12. 22:33
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Sosem vettem ezeket magamra.

Ha valamiért be is szóltak, az az volt, hogy mit gondolok èn, hogy elvárásokat fogalmazok meg.

Nyilvàn alacsony és ostoba férfiak hőbörögtek, hogy miért nem jók ők nekem.

Le volt írva, hogy 180+ és hogy hanyagoljàk a szia mizut és társait.

Elég nagy baj lenne a fejemben, ha érdekelne, mit gondolnak tinderen.

2021. júl. 13. 09:20
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Aki azzal kezdi a bemutatkozását, milyen ne legyen a másik/mit ne csináljon (sziamizu és társai, mintha egy sablonos profilra lehetne egy Örkény egypercest írni), már húzom is balra az esetek többségében.
2021. júl. 13. 10:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nem azzal kezdtem, de ez a kettő benne volt, mivel se a saját, se mások idejét nem akartam pocsékolni, ha pl alacsony a másik.
2021. júl. 13. 11:48
 15/25 VincentLaw ***** válasza:

Tinderen nálam a bemutatkozó úgy kezdődik, hogy magamról írók pár (számomra) fontosabbnak tűnő információt, és utána pár gondolatot, hogy kit keresek. Amiben valami olyasmi van leírva, hogy "külsőre azért hasonló kaliber, mint én", "tudjon kommunikálni" meg ilyen ezekhez hasonló alap dolgokat.

Ezekkel már simán balra megy az illető?

2021. júl. 13. 13:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az teljesen korrekt, de amikor valaki kizárólag azt ecsetelgeti a bemutatkozásában (ráadásul gyakran nem túl szalonképes formában, pl. "törpék és mamahoteles 'férfiak' kerüljenek"), hogy milyen NE legyen a másik ember, az számomra kiábrándító és már előre megöli a hangulatot.
2021. júl. 13. 14:47
 17/25 VincentLaw ***** válasza:
100%
Jah hogy ezt pasiként írtad, hogy mit látsz a női oldalon. Az mondjuk igaz, hogy tényleg sok ilyen unszimpatikus női profil van, azokat viszont én is ballra szoktam húzni.
2021. júl. 13. 14:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem úgy irkáltak mocskolódóan, hogy nem volt semmi sértő. Szerintem az, hogy kérem, csak 180cm+ magas férfiak írjanak, nem sértő, csak korrekt és egyenes. Az pedig, hogy kérlek, mellőzd a szia mizut, megint csak nem ad okot a vergődésre normàlis embereknek.
2021. júl. 13. 19:50
 19/25 VincentLaw ***** válasza:
43%
A 180+on az annak függvényében sértő, hogy te milyen magas vagy. Ha 170-175, akkor ezt megértem. Én azon szoktam fennakadni, amikor a 155 cm-es kiscsajnak van kiírva hogy 180+, azokat egyszerűen nem értem. Ilyenkor szoktam elgondolkozni, ha az ő szemléletüket veszem alapul, a 168cm-mel 140-es csajokat kellene nézegetnem csak :D
2021. júl. 14. 09:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem, nem sértő semminek a függvényében. Az egy döntés, ami ő róla szól, nem kell magadra venni és vetítgetni.

Egy 170-175cm magas nő is lehetne 170-es pasival, ha neki vonzó, sőt alacsonyabbal is lehet, ez senkinek nem lehet sértő, mivel ez az ő dolga. Mint ahogy egy 150cm magas nő is kiírhatja, hogy 180+. Nem tartozol bele? Nem kell vele foglalkozni.

Én 171 vagyok, mégis mindig kaptam az ívet ezért. Nem az ezen megsértődők körül forog a vilàg. Nem számomra jelentèktelen emberekről szól a választásom, hogy nekik ez milyen érzés, hogy nem tartoznak bele, hanem arról, hogy nekem ez tetszik, ilyet keresek.

2021. júl. 14. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!