Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy nehéz tinderen férfiként beszélgetni?

Figyelt kérdés
Egész jól el lehet beszélgetni a külföldi cryptopénzes álprofilokkal!

2021. júl. 11. 18:27
1 2
 11/15 VincentLaw ***** válasza:

Volt egy időszak, amikor én is elkezdtem megkérdezni, hogy lenne e kedve ismerkedni. Szimplán csak azért, mert egy idő után baromira nem volt egyértelmű, hogy ki miért is van fent, mert volt jópár emberke, aki csak az instájára keresett követőket, de ismerkedni nem akart, vagy épp a barátnőivel egy bebaszós este folyamén létrehoztak egy profilt, ahova csak hülyéskedni járnak fel.

Aztán erről a kérdésről is leszoktam, pont azért, amit a #9 írt, hogy mégis miért lennének fent a jónépek, mert a másik oldalon a fentebb felsorolt szituációk nem is ismertek (vagy nem is akarnak róluk tudomást venni).

2021. júl. 12. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Csakhogy nem ez annak a kérdésnek a lényege. Egy randiapp-on nem azért kérded "van kedved ismerkedni?" mert nem tudnád, hogy egy randiappon vagytok a kérdés lényege inkább "Lenne kedved VELEM ismerkedni?" Mert attól, hogy azért van fent, hátha Dwayne Johnson meghívja egy kávéra, még nem biztos, hogy Józsival is ismerkedni akar.
2021. júl. 12. 17:43
 13/15 VincentLaw ***** válasza:

Ez igaz, viszont azt kihagytam a sztoriból, hogy én nem szoktam mindenkire ráírni, csak azokra, akikkel egyezés van. A kibővített kérdés azoknál érvényes szerintem, akik mindenre/mindenkire ráírnak valamit, hátha alapon.

2021. júl. 12. 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:

13: Komolyan érdekelne, hogy lehet Tinderen ráírni valakire, akivel nem volt egyezés. Én eddig 5 év alatt nem jöttem rá erre. :)

1: Most ez komoly? Egy ilyen semmitmondó, dögunalmas nyitástól nekem férfi létemre is elmenne a kedvem, akkor is, ha egy gyönyörű arcú fittness-királynő írna rám. Mintha két robot kommunikálna, vagy egy kérdőívet töltene ki valaki. Egy szórakozóhelyen el tudod képzelni, hogy valaki felszed nőt azzal, hogy "Szimpatikus vagy. Volna kedved ismerkedni?" Csak képzeld el a helyzetet, rögtön érezni fogod, hogy ez nem menne.

2021. aug. 7. 13:16
 15/15 VincentLaw ***** válasza:
Általánosságban beszéltem az online társekerőkről, nem csak a tinderről.
2021. aug. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!