Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen férfiak között csak az lesz incel, aki nem magában keresi a hibát, hanem egy globális összeesküvés-elméletet sejt a háttérben?
Elsőszámú ellenségük a feminizmus, és - főleg miután megtalálják a közösségüket - könnyen elsodródnak a szélsőjobb felé.
Talia Lavin, a Culture Warlords című könyv szerzője sok időt töltött a csoportjaikban és azt a szintű nőgyűlölet, amit itt tapasztalt, korábban elképzelhetetlen volt számára, annak ellenére is, hogy nagyon részletesen ismeri az összes gyilkosságot és terrorista akciót, amit incelek követtek el.
Az életed partnerkapcsolati részén túl más területeiért sem vállalod a felelősséget? Nem hát, mint ki is derül a válaszodból.
A külső alakítható, lehetsz sportos, lehetsz ügyes, lehetsz divatos. Ha nem ilyen vagy, arról ki tehet? A húsvéti nyuszi? Neeem, hanem te.
A nem megfelelő mintákat felül lehet írni. Ca. 24-25 éves kor felett nem túl elegáns apucira és anyucira fogni, hogy el van romolva az életed. Ki az, aki nem keres szakszerű segítséget a családtól származó programok felülírására? Mikkamakka? Nem, hanem te!
Ki az, aki nem tanul, nem fejleszti a kreativitását annak érdekében, hogy többet kereshessen? Homer Simpson? Nem, hanem te!
Naaa, ki az, aki képtelen a változásra? Athos, Fortos, Aramis, D'Artagnan? Ugyan, nem. Hanem te!
Na, ki az, aki nem vállalja az életéért a felelősséget? Én? Nem. Hanem te...
Mikor fogod gyámság alá helyzetetni magad..? Rászolgáltál. Megérdemled.
Ezek az önjelölt megmondóemberek baszki... Nem is ismersz, azt sem tudod, ki vagyok, de már osztod az észt és személyeskedsz. Áruld már el nekem, kedves Mindentjobbantudokasemmiről Úr, hogy ha neked ennyire príma az életed, és ennyire tudod a tutit, akkor miért itt tombolsz gyakorin, ahelyett, hogy éppen a csajodat döngetnéd? Hmmm? Ez mindig is érdekelt, hogy akik ennyire királynak mutatják magukat, azok miért fecsérlik a drága idejüket erre az oldalra, ahelyett, hogy a nőjükkel lennének, vagy éppen kőkeményen önfejlesztenének?
Abba pedig belegondoltál, hogyha a gyakorlatban is így menne ez a dolog, ahogy te leírod, akkor senki nem lenne magányos, és minden férfinak lenne párja? Persze, hogy nem - hiszen te itt felsőbbrendűként akarsz észt osztani (amivel persze csak nevetségessé teszed magadat). Hidd el, az ok-okozati összefüggés az ellenkezője. Az emberek megpróbálnak "önfejleszteni", évekig próbálnak a külsejükön, az anyagi helyzetükön, a személyiségükön faragni - csak hát rájönnek néhány év után, hogy ezekre a területekre igencsak csekély befolyása van az átlagembernek. A keserűség pedig a tehetetlenség érzéséből fakad. Mert ha lenne lehetőségük változtatni, akkor megtennék.
Nem, nem vagyok incel.
Igen, én is elítélem a "terrorista" részét az inceleknek.
De ugyanúgy elítélem ezeket az önjelölt nagypofájú megmondóembereket is, akik a komplexusaikat egy anonim oldalon akarják kompenzálni ezzel a mindentjobbantudok szereppel.
Ha nem vagy incel, akkor miert vagy itt, ahelyett, hogy a csajodat dongetned? 😂
37F incel
(A #21-nek igaza van)
A 21) és 26) is én vagyok 🤦♂️
A válasz egyszerű: én egy átlagember vagyok, átlagos nővel, átlagos fizetéssel egy átlagos panelban.
És emiatt nem is osztom az észt, olyan magas lóról, mintha minimum két egyetemista csaj várna a jakuzzimban állandóan.
Felelősségvállalás... 🤦♂️ Előttem jól írták: a vonzalom az vagy van, vagy nincs. Susan Boyle kívánatos lenne számodra bármilyen módon is? Na ugye, hogy nem. Mert hát szegénykém kecironda nő. És ennek semmi köze ahhoz, hogy miért "vállalja felelősséget".
Ki tehet róla ha egy megbénult, leukémiás félárva gyerek vagy egy kongói nyomortelepen?
Hát nyilvánvalóan TE! Mert ha nem hárítanád a felelősséget, hanem akarnád, akkor holnapra akár a Wall Streeten lehetnél bankigazgató egy karikacsapásra! Ennek csak te magad vagy az útjában és senki más! Még véletlenül sem a körülmények tehetnek róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!