Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarja a lányokat ha egy férfi hisz összeesküvés elméletekben?
Ha tényleg komolyan elhiszi őket, meg folyamatosan erről beszél akkor nem zavarna mert hamar rácsapnám az ajtót.
De amúgy ja, keress olyat aki szintén hívő.
Az evek alatt azt tapasztaltam, hogy az osszeeskuves elmelet olyan mint a vallas. Van aki xben hisz, van aki yban. A lenyeg, hogy hacsak nem hisz az illeto ugyanaabban mint te, akkor ne eroltesd.
Ha toluk nagyon tavol all a dolog te pedig meg akarod magyarazni, hgy miert ugy van a hatso nagyhatalom ahogy te gondolod, kicsit ugy fogja erezni mintha Jezust akarnad ratukmalni, vagy Mohamedet. Erted?
Persze hozd szoba, kerdezd meg mit gondol a temarol. Ha semmit, vagy nem erdekli, akkor inkabb beszelj masrol!!!
Engem erdekelnek, szoktam olvasni. Bar teny, hogy nemelyik igencsak elrugaszkodott nem csak a valosagtol, de meg a jozan esztol is.
Viszont ami a vilagvezetesi konteokat erinti azok nagyon erdekelnek, es hiszek is bennuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!