Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen "ráérősen" ismerkednek manapság? Miért érzik úgy, hogy nekik van idejük?
Társkeresők tapasztalatából indulok ki. Pl. nemrég volt egy 36 éves nő, 2 sort váltottunk, majd eltelt egy hét, nincs válasz. Írok megint, egy hétig semmi. Írok egy kicsit "keményebb" hangvételű levelet, válasz "lusta voltam írni".
De hasonló mentalitást látok, van kb. 6 akivel lehet beszélgetni, de amikor "élőbe" váltanék: nem érek rá, nem jó, barátnőkkel megyek Balatonra ... tisztára ilyen halál lazán, majd ha éppen ráérnek és kedvük van, akkor lehet valami.
Pedig ezek 30 fölötti nők. És ha egy laza mozdulattal törlöm a levelezést és nem írok többet azzal a mondatommal, hogy "na ennek sincs ideje", akkor mi van? Miért hiszik, hogy ennyire ráérnek?
Én épp ellenkezőleg érzem.
Ha egy héten belül nincs meg a randi, nem is folytatják érdemben az ismerkedést XDD
"Hova kéne sietniük?"
jó, sehova. De ha engem egy nő hívna valahová, én rúgnék félre minden programot, minden halasztható. De fordított esetben...
Ez egy elég kétségbeesett hozzáállás szerintem. Nőként lehangoló lenne, ha ennyire rám lenne függve és a saját életét is félretenné, ahelyett, hogy közösen keresnénk egy időpontot, ami mindkettőnknek jó.
"És ha egy laza mozdulattal törlöm a levelezést és nem írok többet azzal a mondatommal, hogy "na ennek sincs ideje", akkor mi van?"
Mi lenne? Beszélgetnek a következővel, aki nem durcizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!