Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben volt valami sértő?
Másfél hete ismerkedek egy férfival. Társkeresőn ismertem meg. Szerette volna, ha személyesen találkozunk, el is jött volna értem és haza is hozott volna. Én írtam neki, hogy ne haragudjon, de annyira még nem ismerjük egymást, hogy elmenjek vele. Rosszul tettem, volt ebben valami sértő? Ezt tegnap délután írtam, erre már nem válaszolt, azóta sem írt.
Valószínűleg már nem is fog.
Nem tettél rosszul semmit...sőt! Szimplán nem érzel még ennyi bizalmat és én pl örülök, hogy vannak nők, akik nem ugrálnak be idegenek autójába, csak mert kényelmes utazni.
Ráadásul normális, őszinte voltál, ami szintén ritka és értékelendő.
A pasi szimplán hisztizik, nem kapja meg, amit akar. Azzal, hogy nem válaszol meg még játszmázik is....nagyon gáz.
A helyedben én nemhogy nem eröltetném, de a hiszti miatt törölném a fenébe.
3
ááá én nem szórakoznék. A kérdező sokkal normálisabbnak tűnik, minthogy még beszálljon meg jutalmazza ezt a (lányos) hisztis játszmát. Frusztrált p..cs, aki nem ismeri a nem szót és szerintem régen ért hozzá nő, ezért idegbeteg is.
4
Igen, ezzel egyetértek, hogy normálisabbnak tűnik ennél a kérdező. :D
Én pasi vagyok, de a helyében én azért húzogatnám a mézesmadzagot az ilyen kretén előtt. Egy pasi igazán nem tud jól,hatékonyan több nőre figyelni, szóval legalább az energiáját leszívnám. Ha -ha... :D ja és nohomo
6
Én is pasi vagyok, de ez a játszadozás olyan gáz. Ha egy nő nálam sértődik, meg játszmázik én nem húzom tovább.
5
Lehet te beszállsz bárki kocsijában, ha alig ismered, de akkor ne lepődj meg ha elvisz...és nem haza.
Küldött egy netről szedett idézetet:
Nem egy új nap kell, hogy újrakezd. Hanem egy új gondolkodásmód.
Na erre már végképp nem tudok mit reagálni.
9
Magyarán lehülyézett azért, mert nemet mondtál és még nem is képes megmondani mibaja, hanem idézeteket küldözget XD esküszöm, mint egy 20 éves kislány.
TILTÁS, TÖRLÉS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!