Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy az érettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy az érettebb nők ennyire elutasítóak? (40-60)

Figyelt kérdés

Következő lenne a kérdésem. Miért van az, hogy odamegyek egy érettebb nőhöz, leszólítom vagy akár csak bókolok:

(Szia.Tudom furcsa lehet, hogy leszólítalak, "bemutatkozás", nem tudtam nem észrevenni, a különleges kisugárzásod, van kedved sétálni és beszélgetni egy kicsit?)

és kvázi lenézően reagál, vagy csak egy fellengzős "köszi" - t kapok?

Rossz a módszer, vagy mi lehet az oka ennek?

Hogyan lehetne "kialakítani" akàrmilyen kapcsolatot velük, értem ezalatt nyilván a szexualítást is... 20/F

2021. júl. 10. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
36 vagyok, de a 30 evést is túl fiatalnak találom már magamhoz. 33-34 még belefér. Egy 20 evéssel biztos nem feküdnék le, pedonak érezném magam tőle.
2021. júl. 10. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

"Hogyan lehetne "kialakítani" akàrmilyen kapcsolatot velük, értem ezalatt nyilván a szexualítást is... "

Mert a nők nagyon kis százaléka érez személytelenül szexuális vágyat, ezért ez nem érdekli őket.

Valójában olyan embernek, akinek a vágya személyes, ennél sértőbbet nem is mondhatnál.

2021. júl. 10. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig az idősebbeket szerettem,kb általánosban volt utoljára velem egykorú barátom.A legtöbb velem egykorú gyereknek néz egyszerűen,az pedig,hogy fiatal vagy,nem jelenti azt,hogy az ágyban is nyújtod azt,amit kellene.

38N

2021. júl. 10. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

férfias test gyerek kukival megáldva .. XDD

Azt mondaná a nő : ez nekem nem megy mint ha az öcsémet látnám.. XDD

2021. júl. 10. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor azt kérdezted,hogy sikeres leszel-e náluk ezzel a szöveggel. Már akkor megmondtam,hogy ki fognak röhögni,elküldenek majd a francba. Ez nem tetszett neked,pedig mégis igazam lett ezek szerint.
2021. júl. 10. 14:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden embert másképpen kell megközelíteni, akinek ránézésre egyáltalán nem vagyunk az esete annak bármilyen szép szavakat mondhatsz, vagy értelmes beszélgetést kezdeményezhetsz akkor is elfog hajtani.
2021. júl. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!