Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy az érettebb nők ennyire elutasítóak? (40-60)
Következő lenne a kérdésem. Miért van az, hogy odamegyek egy érettebb nőhöz, leszólítom vagy akár csak bókolok:
(Szia.Tudom furcsa lehet, hogy leszólítalak, "bemutatkozás", nem tudtam nem észrevenni, a különleges kisugárzásod, van kedved sétálni és beszélgetni egy kicsit?)
és kvázi lenézően reagál, vagy csak egy fellengzős "köszi" - t kapok?
Rossz a módszer, vagy mi lehet az oka ennek?
Hogyan lehetne "kialakítani" akàrmilyen kapcsolatot velük, értem ezalatt nyilván a szexualítást is... 20/F
"Hogyan lehetne "kialakítani" akàrmilyen kapcsolatot velük, értem ezalatt nyilván a szexualítást is... "
Mert a nők nagyon kis százaléka érez személytelenül szexuális vágyat, ezért ez nem érdekli őket.
Valójában olyan embernek, akinek a vágya személyes, ennél sértőbbet nem is mondhatnál.
Én mindig az idősebbeket szerettem,kb általánosban volt utoljára velem egykorú barátom.A legtöbb velem egykorú gyereknek néz egyszerűen,az pedig,hogy fiatal vagy,nem jelenti azt,hogy az ágyban is nyújtod azt,amit kellene.
38N
férfias test gyerek kukival megáldva .. XDD
Azt mondaná a nő : ez nekem nem megy mint ha az öcsémet látnám.. XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!