Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, ha a másik fél másik városban lakik?
90 kilóméterre lakok a fővárostól. Eredetileg egy még távolabbi városban éltem, de az akkori párommal elköltöztünk, csak aztán szakítottunk. Jelenleg csak a munkám köt ebbe a városba, így ha valakivel megismerkednék, akár el is költöznék és munkát vállalnék ott.
Van erre esély? Akik messzebb laknak egymástól, hogyan oldják meg? És mennyi az az idő amíg tarthat a “távkapcsolat”, majd lehetne gondolkodni az összeköltözésben? Nem féltek attól, hogy a távolság miatt addig a másik ember még másokkal is találkozgat?
Neten ismerkedtünk meg, csak 45 km-re laktunk egymástól. Majdnem minden nap találkoztunk, hol ő jött hozzám, hol én hozzá, autóval. Nem nagy távolság, de a forgalom miatt (agglomeráció) elég durva idő volt néha eljutni a másikhoz.
2-3 hónap után merült fel, össze kéne költözni. Az ő melója miatt nagyjából egyértelmű volt, hogy én költözöm. Lakásomat kiadtam, de dolgozni még egy évig vonattal feljártam a régi melóhelyemre, míg itt helyben nem találtam megfelelő állást.
Szóval minden megoldható, ha akarjátok.
És őszintén!
Van reális esélyed, hogy egy városba költözzetek? 90km. azért nem kevés, még autópályás, jó kocsis, pár esetén sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!