Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges lehet olyan nőt találni aki eljátsza hogy a barátnőm, akár csak egy kis időre és nem kerül egy vagyonba szóval nem prosti?
Kicsit fura, h "mindenki" elmebetegnek néz és "homokosnak", de pár perccel később meg azt írod, h nincsenek barátaid. Akkor ki néz homokosnak? Faterod? :D Őt nem lehet ilyennel átvágni.
Trollkérdésnek jó.
Azt nem fogod fel, hogy a nő, aki erre kapható, az különválasztja az érzelmeket és a munkát. Ha tehetséges (mint egy színésznő), akkor elhitetheti veled, hogy valóban vonzódik hozzád, de annak horror ára lesz, mert az már majdnem a luxuskategória.
Óránként 5000 Ft-ért én is elhitetem bárkivel, hogy ő a legjobb barátom és fantasztikus embernek tartom, viccesnek és jó társaságnak még akkor is, ha nem szólal meg. Akkor mélyérzésű, mély gondolatvilágú embernek. Na, kipróbálod, vagy erre már benned is megszólal a "valami nem kóser a dologgal" érzés, hogy ha élvezem a társaságodat, legyen szó akár egy közös sörözésről, meccsnézésről vagy PlayStationről vagy film/sorozat maratonról, akkor MIÉRT KÉREK ÉRTE PÉNZT?
Pedig hidd el, ugyanúgy meg tudom indokolni, mint a k...rva, hogy pénzből élek és nem szeretek dolgozni meg keveslem a 170+ óráért járó 200 körüli pénzt vagy annyit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!