Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a barátotok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotok azt kérné, eljátszanátok vele/neki, hogy fojtogat titeket?

Figyelt kérdés

Meg ne ijedjetek, szigorúan csak játék amiről beszélek. ;)

Arról van szó, hogy barátnőmmel nagyon szeretnék olyat játszani, hogy megfojtom. (Persze bárminemű durvulás, erőszak nélkül!) Én nagyon élvezném. De neki még nem mertem beszélni arról, hogy az ilyesmi engem ennyire felizgat, és picit tartok tőle, hogy rosszul reagálna. Ne értsetek félre, természetesen eszembe sem jutna bántani őt. Csak fognám a nyakát, nem szorítanám meg. Őt pedig megkérném, játssza el, hogy fuldoklik. Azt szeretném, ha 2-3 percig küzdene az életéért, próbálna kiszabadulni, és végül persze megfulladna. Semmi veszélyesre ne gondoljatok, épphogy csak a torkán lennének az ujjaim, egyáltalán nem szorítanám el neki. És persze az első kérésére azonnal elengedném. Szóval vigyáznék rá, nem lehet baj belőle.

Ez nem az, amikor az egyik fél elszorítja a partnere nyaki ereit, hogy oxigénhiányos állapot lépjen fel, amit a partner is élvez állítólag. Tudom, hogy az veszélyes és haltak már meg így. Amit én szeretnék, az tényleg nem több ártalmatlan színjátéknál. De aki ezt nem élvezi úgy mint én, annak talán furcsa, vagy akár ijesztő is lehet ez a parafília, ha ez az. Ezért kérdezem, ti megtennétek a barátotok kedvéért? Még ha esetleg butaságnak tartjátok is. Hogy reagálnátok, ha a párotok első alkalommal kérné ezt tőletek és eddig nem tudtatok az ilyen "hajlamairól"? És mi a véleményetek róla? Őszintén. :)

Fiú, 20

2016. aug. 7. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Parafilian azert mar tulmutat, en a helyedben felkeresnek egy pszichologust. Es nem, nem jatszanam el ezt veled, elkuldenelek melegebb eghajlatra es kivagnalak a lakasbol, akar az ejszaka kozepen is. Amire vagysz, az beteges, egyaltalan nem 'erotikus' vagy epp 'izgato', siman csak beteges. De, igen, akkor is ha csak 'eljatszod'.
2016. aug. 8. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem en nem. Megalazonak ereznem, hiaba tudomm hogy nem bantana es csak szinjatek. Ugy ereznem, hogy ez azert tudat alatt arrol szol ugye, hogy arra gerjed ha leural teljes mertekben, es en kiszolgaltatott vagyok neki. Szerintem en nem tudnam elviselni ezt egy ferfitol.

Persze nem itellek el, ez az en velemenyem a szemelyes allaspontomrol, MAGAMAT bele kepzelve.

18/l

2016. aug. 8. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon bírnám, élvezném. Viszont nekem vannak ilyen hajlamaim, szóval a te esetedre ez nem mérvadó, ha a barátnőd nem érdeklődik ilyesmi felől.
2016. aug. 8. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első két válaszolóval: betegesnek és megalázónak tartom. Nem utálnám meg a barátomat, ha ezt kérné, legalábbis azt hiszem, de valószínűleg már nem tudnék ugyanúgy nézni rá, mint előtte. 18/l
2016. aug. 8. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan ismeros ez nekem...ja,Archer :Dddd
2016. aug. 8. 05:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Az ötödik hozzászólás érdemben nem tett hozzá a témához, az első négyet köszönöm.:)

Számítottam nagyrészt elutasító reakciókra, de összességében a legszélesebb skálán mozognak a vélemények mint látom.

Az mondjuk érdekes, hogy (bár megértem az ellenző véleményeket) más dolgok, amiket én klasszisokkal megalázóbbnak tartok a lány számára és sosem kérném rá a barátnőmet, mégis sokkal gyakoribbak és elfogadottabbak a kapcsolatokban.

2016. aug. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!