Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire határozza meg a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire határozza meg a nők tulajdonságait a szakmája?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedek azt vettem észre hogy az a HRes nőkkel nagyon nehéz, nagyon magas igények, nehéz megfelelni nekik, túl határozottak...

Viszont egy óvónő vagy tanítónő, sokkal elfogadóbbak kedvesebbek, mintha jobban tudnak szeretni

2021. júl. 6. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
A fizetés a meghatározó főként.
2021. júl. 6. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom, mindenféle nőt dugtam már, de egy volt a lényeg, hogy rendesen megbaxxam őket. A többi csak rinya
2021. júl. 6. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Ismerek olyanokat akik minimálbért keresnek, de gazdag pasijuk van, elég , hogy jól néznek ki, és össze is jön nekik.
2021. júl. 6. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva: az ember tulajdonságai határozzák meg a szakmáját.
2021. júl. 6. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 4-es írta, nyilván az ember érdeklődése, képességei meghatározzák azt a szakmát, amit csinál.
2021. júl. 6. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem feltétlen, mennyi alkalmatlan ember dolgozik olyan területen amit elvégzett és alkalmatlan rá
2021. júl. 6. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem meghatározó. Informatikus vagyok és fiús, sportosabb.
2021. júl. 6. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A tulajdonságok határozzák meg a szakmát.
2021. júl. 6. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Jé, felfedezted, hogy aki eleve olyan szakmát választ, ahol élet és halál ura lehet és felszínes indokok alapján szelektálhat különböző jelöltek közül és furábbnál furább, sokszor kétes pszichológiai háttérrel rendelkező teszteknek vetheti alá őket, az legtöbbször a férfiakkal is hasonlóan bánik?

Meg, hogy akiben túlteng az empátia és a szeretet és imád gyerekekkel játszani (akik a legtöbb ember számára akkor is idegesítőek, amikor a sajátjuk), mindezt jelképes fizetésért, tehát szenvedélyből, az valószínűleg igyekszik megtalálni benned is a szépet és hamarabb küld el a bánatos p...csába egy megtestesült adoniszt, ha a személyisége nem oké és képes megtalálni még egy alacsony, köpcös, pocakos, kopaszodó emberben vagy épp egy vékony, kisfiús, alacsony alkatban is a szépet.

Hiszen az egész szakmája erről szól, főleg minél kisebb gyerekekkel foglalkozik, egyszerre keveredik az undor (sz..r, húgy, hányás, a földről felszedett, szájba vett undorító és koszos dolgok, a viccesnek gondolt játék csokis meg saras kézzel, mindent összekenve) és a szeretet (mert imádja a gyerekeket, másképp nem is tudná hosszútávon csinálni ezt a szakmát).

2021. júl. 6. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
és a férfiknál? Ha pl államnak dolgozó diplomás? Nem politikus, kormányközeli.
2021. júl. 6. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!