Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanult, értelmes cigányként hol ismerkedjek? Társkeresőkön tiltanak a lányok a származásom miatt, barátaim sincsenek nagyon,mert a cigányoknak magyar vagyok,a magyaroknak cigány.
Keresgélj értelmes rétegben, olynaok közt akik tudják, hogy csak a személyiség számít.
(Mit jelent, hogy a magyarnak cigány vagy? A magyar felsőbbrendű a cigányhoz képest.)
tanuld meg ha van benned cigány vér akkor mindig is cigány leszel ennyit erről... ha te normális vagy akkor ennyit erről aki akarja az meglátja aki nem az nem ő veszít ezzel
és 110%-ban az vagyok őszintén viszont én fordítva vagyok mármint a magyarok kissé másnak látnak az egész természetemet érzik hogy nem vagyok magyar a cigányok meg azt hiszik elsőnek hogy gadjo vagyok (a 110% cigány azt jelenti hogy nem éjszaka mint a negro ":D hanem világos bőrű sajnos ez a cigányság eredeti színe meg lehet nézni a spanyol francia olasz horvát német amerikai cigányokat azok is mind világos bőrűek)
a lényeg a lényeg én még egy normálisabb közösségben voltam úgy ahogy nem volt probléma vele sőt az egyik lány ki is mondta hogy ő utálja a cigányokat utána mondtam el neki hogy én is az vagyok... ":DD aztán még is mindig szívesen beszélt velem "mert én nem voltam olyan cigány" idővel rájött "fuu utálom a magyarokat is" igen rájött hogy nem minden fekete meg fehér hanem szivárvány lobbi... ":S
eléggé árnyaltak a dolgok!
tanuld meg csak magadnak kell megfelelned mert te képviseled magad! nem mának hanem csak is magadnak a tetteid mutatják meg hogy ki vagy aki úgy éli az életét ahogy elmeséli azt az meghazudtolhatatlan a mai világban elég ritka az ilyen az emberek pedig kapaszkodnak valami olyanba ami igaz! lehetséges hogy ezért sem volt gondom nekem a korom belliekkel ismerkedés/haverkodás terén mert sosem másnak bizonyítottam hanem amit csináltam azt mondtam... ezért is lehet hogy a full cigány utáló lány is megkedvelt... :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!