Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tanult, értelmes cigányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanult, értelmes cigányként hol ismerkedjek? Társkeresőkön tiltanak a lányok a származásom miatt, barátaim sincsenek nagyon,mert a cigányoknak magyar vagyok,a magyaroknak cigány.

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 11:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Miért dugni hogy dugtad az eddigi csajokat?
2021. júl. 6. 10:00
 32/35 A kérdező kommentje:
Társkeresőn azért magabiztosabb az ember,ezek idősebb nők voltak ők még örültek is nekem, így könnyű volt nem kellett sokat beszélni velük mentünk is ágyra
2021. júl. 6. 10:06
 33/35 anonim ***** válasza:

Keresgélj értelmes rétegben, olynaok közt akik tudják, hogy csak a személyiség számít.

(Mit jelent, hogy a magyarnak cigány vagy? A magyar felsőbbrendű a cigányhoz képest.)

2021. júl. 20. 20:16
 34/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hasonló cipőben járok bár én nem keresek nőt kapcsolatra. Amit eddig levontam a nők ha barátkoznak is azért érzem hogy másokhoz képest távolság tartóbban , egy nőt ismerek aki kivétel volt de ő kapcsolatban él. Ha valakit a kulturált viselkedéssel nem lehet megnyerni akkor sehogy sem lehet szerintem.
2021. aug. 5. 11:08
 35/35 anonim ***** válasza:

tanuld meg ha van benned cigány vér akkor mindig is cigány leszel ennyit erről... ha te normális vagy akkor ennyit erről aki akarja az meglátja aki nem az nem ő veszít ezzel

és 110%-ban az vagyok őszintén viszont én fordítva vagyok mármint a magyarok kissé másnak látnak az egész természetemet érzik hogy nem vagyok magyar a cigányok meg azt hiszik elsőnek hogy gadjo vagyok (a 110% cigány azt jelenti hogy nem éjszaka mint a negro ":D hanem világos bőrű sajnos ez a cigányság eredeti színe meg lehet nézni a spanyol francia olasz horvát német amerikai cigányokat azok is mind világos bőrűek)

a lényeg a lényeg én még egy normálisabb közösségben voltam úgy ahogy nem volt probléma vele sőt az egyik lány ki is mondta hogy ő utálja a cigányokat utána mondtam el neki hogy én is az vagyok... ":DD aztán még is mindig szívesen beszélt velem "mert én nem voltam olyan cigány" idővel rájött "fuu utálom a magyarokat is" igen rájött hogy nem minden fekete meg fehér hanem szivárvány lobbi... ":S

eléggé árnyaltak a dolgok!

tanuld meg csak magadnak kell megfelelned mert te képviseled magad! nem mának hanem csak is magadnak a tetteid mutatják meg hogy ki vagy aki úgy éli az életét ahogy elmeséli azt az meghazudtolhatatlan a mai világban elég ritka az ilyen az emberek pedig kapaszkodnak valami olyanba ami igaz! lehetséges hogy ezért sem volt gondom nekem a korom belliekkel ismerkedés/haverkodás terén mert sosem másnak bizonyítottam hanem amit csináltam azt mondtam... ezért is lehet hogy a full cigány utáló lány is megkedvelt... :"D

2021. aug. 9. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!