Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanult, értelmes cigányként hol ismerkedjek? Társkeresőkön tiltanak a lányok a származásom miatt, barátaim sincsenek nagyon,mert a cigányoknak magyar vagyok,a magyaroknak cigány.
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 11:33
11/35 anonim válasza:
Társkeresőre kiírni ilyeneket, hogy bármiről el lehet velem ismerkedni, rendezett szülői hátterem van stb., szerintem vicc és teljesen felesleges hozni a normális roma vagyok szöveget is. Szerintem inkább személyesen kellene ismerkedned és el kellene engedned ezt az egész tanult, értelmes cigány dolgot. Ha valóban normális vagy, tanult, jófej, kedves, segítőkész, humoros vagy akármilyen pozitív tulajdonságaid vannak és egyébként nem tartasz cigány szokásokat stb., akkor egyszerűen nem számít, hogy cigány vagy vagy sem. Persze, vannak előítéletes és rasszista emberek, de velük a nem cigányoknak sem könnyebb.
12/35 anonim válasza:
nem veled van a baj, hanem a családoddal. Azert nem kezdenek cigany pasival, mert lehet ő okos, művelt és intelligens, attól a népes családja még létezik...
13/35 anonim válasza:
Nem provokálásból írom, de mennyire látszik rajtad külsőleg?
Mert van akiről ordít van akin alig látszik vagy épp semennyire. Utóbbi esetben azért szerencsésebb vagy.
Egyrészt szerintem fontos hogy milyen közegben mozogsz, milyen emberek között vagy. Ha a környezeted is értelmes, akkor nem lesz baj.
14/35 A kérdező kommentje:
Kreol bőröm van,de sokszor azt hiszik olasz,indiai,arab vagyok
2021. júl. 5. 15:11
15/35 FoxtrotLidérc válasza:
Papa! Nem KELL többet nyújtanod mint másnak. A normális emberek nem azt nézik, hogy mi a származásod, hanem azt, hogy milyen ember vagy TE. A többieket ki nem sz*rja telibe? Ugyanez áll a potenciális jelöltjeidre. Ha nagyítóval keresi a hibát, akkor nem is akar igazán. Akkor meg minek vele foglalkozni? Fogsz találni olyat, aki ÖNMAGADÉRT szeret.
16/35 A kérdező kommentje:
Amúgy sosem volt barátnőm, sajnos csak egy-két alkalmi de idősebb nőkkel
2021. júl. 5. 15:35
17/35 anonim válasza:
És roma lányok sem állnak veled szóba? Az öcsém egyik barátjának pl. roma barátnője van, egy tanult, intelligens, átlagos (nem roma átlagos) lány. Ők miért nem jönnek szóba?
18/35 anonim válasza:
12 nem a csaladjaval jar,hanem vele
19/35 A kérdező kommentje:
Roma csajok is letiltottak társkeresőkön
2021. júl. 5. 16:49
20/35 A kérdező kommentje:
Ők is inkább magyar pasikkal ismerkednek
2021. júl. 5. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!