Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond?
Szóval, megismerkedtem egy 24 éves lánnyal Tinderen, elmentünk még aznap este randizni. Este kiültünk a Duna-partra, iszogattunk kicsit, beszélgettünk majdnem hajnalig, tök jól elnevetgéltünk, meg oltogattuk egymást, úgy éreztem meg van a szikra, mellesleg nagyon jól is néz ki a lány, nagyon bejött nekem. Utána hazaindultunk, mielőt felszállt a buszra, megöleltem és mondtam hogy mindenképp szeretnék 2. randit majd, mert nagyon jól éreztem vele magam.
Azóta írtam neki másnap többször, egyszer visszaírt hogy milyen fáradt volt, mand írtam még neki többször, azóta semmi válasz. És nem értem mi a gond. Írtam neki hogy ha volt valami ami nem tetszett a randin vagy csináltam-e valamit, akkor írja meg nyugodtan, nem fogok megsértődni, de semmi válasz.
Kicsit magam alatt vagyok emiatt, mert hosszú ideje nem volt már így nővel, hogy így az első randin valaki ilyen hatást váltott volna ki belőlem. Azon is gondolkoztam, hogy ha ő csak egyéjszakást akart, akkor ezt miért nem jelezte. Végül is nem besuéltük meg, hogy melyikünk mit keres igazából. De nála úgy éreztem, hogy nem akarom egyből a szexszel indítani a dolgot, az egyéjszakás kalandonak amúgy se vagyok híve.
Szóval nem tudom, mi a helyzet, és már folyamatosan ezen pörög az agyam, ha esetleg valakinek van valami tippje/ötlete, az ossza meg nyugodtan, előre is köszönöm. :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!