Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik, előfordul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik, előfordul, hogy magànyosnak èrezni magatokat? Milyen gyakran? Mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Eleinte jól éreztem magam. De mostanában nagyon magam alatt vagyok. Sokat sírok,hogy nincs senkim, vagyis lenne de ő nem akar. Így még sz@rabb.
2021. júl. 4. 23:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Miòta vagy egyedül?
2021. júl. 4. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Én fél éve vagyok egyedül, felhivom a szeretőm.

Amúgy most egész jó így párkapcsolat nélkül.

N29

2021. júl. 4. 23:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vot, amikor párkapcsolatban éreztem magam magányosnak, így amikor egyedül lettem javult a helyzet :)
2021. júl. 5. 02:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sosem éreztem így, én jól elvagyok egyedül is. Nem hiányzik a párkapcsolat.
2021. júl. 5. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Két és fél éve vagyok egyedül, de van egy szeretőm, aki heti két napot velem tölt. Így valahogy el lehet viselni, de még így is nehéz, de mindenáron nem akarok összejönni valakivel, csak azért, hogy ne legyek egyedül.
2021. júl. 5. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:

1-2, Igen, mostanában sokszor;

3, Semmit, mert tudom, vannak reménytelen esetek.

2021. júl. 5. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
1- es vagyok, november óta vagyok egyedül,akkor lett vége a 9 éves kapcsolatomnak. Akibe pedig beleszerettem a szakítás után, hát jól kihasznált, végig játszott velem, így most még mélyebb a seb. Szeretnék nyitni,ismerkedni, de még szerelmes vagyok belé, és attól is félek hogy megint vki jól eljátszadozik velem. Úgy érzem több sérülést nem bírok elviselni.
2021. júl. 5. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit teszek ilyenkor? Felmegyek egy társkeresőre, gyorsan elmegy a kedvem az egésztől...:DDDD Egyébként csak eszembe jut, hogy ronda vagyok és emiatt kerülnek a nők, szóval esélytelen. Viszont az a tudat vigasztal, hogy másnak nincsenek ilyen problémái.
2021. júl. 5. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha hiányzik, hogy legyen egy kapcsolatom, de most vagyok túl egy elég nagy szerelmi csalódáson, úgyhogy előbb azt dolgozom fel. :)
2021. júl. 6. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!