Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg megalázó és ciki ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megalázó és ciki ha egy srácnak még 25 évesen sincs senkije?

Figyelt kérdés

Leveleztem itt jó pár emberrel. Fiatalokkal, korombeliekkel. Sok 15-16 éveseknek már van szexuális élete, járnak bulizni, népszerűek. A 18+-osok gyereket várnak, és vagyok én. 25 évesen egyedül. Tapasztalat nélkül.

Mindig átnéztek rajtam. Nemrég arra jöttem rá, hogy már érzéseim sincsenek. Valami nagyon mélyen meghalt bennem. Belefáradtam, kiégtem. Van munkám dolgozom, edzés azt ennyi. Néha egy film és egy sör. Senki nem hív sehova, sose hívtak. Párszor voltam bulizni ugyan de az kanbuli volt, nagy ritkán voltak lányok de levegőnek néztek. Én csak egy lányt kerestem akit szerethetek de mind úgy vert át ahogy nem szégyellte.

Nem tudom mit rontok el. Nem értem. De már bele is fáradtam. Ha másnak rossz én akkor örülök, mert akkor azt érzem hogy más is szív nem csak én. Egyszer egy szép lányt direkt elnavigáltam a jó vonattól, ha elesik valaki nem segitek csak jót nevetek rajta magamban. Főleg ha nő vagy lány. Külön öröm ha lekésik a buszt vagy valamit és végignézhetem. Ezek boldogítanak. Örülök ha más szenved vagy rossz neki mert velem is ezt tették.

2021. júl. 4. 17:32
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
69%
Nem az, jobb, mintha a 23. félrement kapcsolatban lenne.
2021. júl. 4. 19:29
 32/47 anonim ***** válasza:
77%
Ááá szóval magadnak kívánsz ilyeneket :) Nagyon szűk vagyok, a barátom imádja is :)
2021. júl. 4. 19:29
 33/47 anonim ***** válasza:
51%
a 33-as válaszoló tényleg szűk, én is tudom tanúsítani
2021. júl. 4. 19:40
 34/47 anonim ***** válasza:
27%
34 es válaszólónak igazat adok nagyon! Volt benne részem! :)
2021. júl. 4. 19:42
 35/47 anonim ***** válasza:
69%
Jajjj fiúúúúúk :) Még legvadabb rémálmomban sem érnék a 8 centis petyhüdt kis kukacotokhoz :)
2021. júl. 4. 19:44
 36/47 anonim ***** válasza:
78%
Fú de undorító ez a féreg... mint mindig.
2021. júl. 4. 19:47
 37/47 anonim ***** válasza:
32%
8 centi de legalább túrós! :p
2021. júl. 4. 19:48
 38/47 anonim ***** válasza:
92%
A kérdezőnek felkínálhatnád ;)
2021. júl. 4. 19:49
 39/47 anonim ***** válasza:
58%
#36 esetleg egy négyesben benne lennétek? közben a kerdezo, es baratai maszturbalhatnak itt EGYEDUL ES MAGANYOSAN
2021. júl. 4. 19:59
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
#33 most miért mondtad el mindenkinek, mekkora
2021. júl. 4. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!