Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők melyiket javasolnátok az ilyen férfiaknak ?
- 25 feletti szűz
- mamahoteles
- szakmunkás
- gyári vagy egyéb alja fizikai melós
- alacsony 180 cm alatti
- átlagos farkú (16-17 cm)
- túlsúllyal rendelkezik pl 95 kg
2
Nekem akkor is a 20 centi a jobb...
Nem erdekel, mi az atlag
Ugoljàl te a Dunàba .
Alja munka? Tudod mi az ? Köz munka meg a szart lapàtolni 150000 èrt
- ne felszínesen válogasson a nők között... ha a sminkeletlen modell a minimum, de inkább a tökéletes nő kéne, persze, hogy nem lesz sikeres
- keressen vmi olyan hobbit, ahol lehet ismerkedni
- ha azért nem volt még senkije, mert mentális problémái vannak, görcsöl a beszélgetéskor stb., vagy gyanakszik rá, akkor menjen el terápiára, pszichológushoz (pszichológus ingyen is van SZTK-ban több helyen)
- ne verje el cigire és sörre a pénzét
- ha feszélyezi a szüzessége, azért feszült, akkor menjen el egy prostihoz, aztán ne szóljon róla senkinek, kiv. olyan embernek, akiről tudja, hogy nem fogja emiatt megvetni
a a sminkeletlen modell a minimum,"
Azok pont hogy sminkelve mutatósak többnyire, és a modellek csak fotógének.. tehát élőben teljesen átlagos is lehet..
A túl sminkelt nőket csak az szereti aki villogni akar, aki meg magának szeretné a nőt annak jó a natur szépség..
Egy jó szakmunkás manapság sokkal jobban keres, mint pár irodai adminisztratív meló.
Most építkezek, egy vagyont kifizettem a mestereknek, nem hinném, hogy rosszabbul keresnének mint én diplomával, nyelvvizsgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!