Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az az oka a társkeresési kudarcaimnak, hogy nem tudok kielegulni szex közben?
Próbalom megfejteni a folyamatosan ismétlődő mintát, amibe belefutok. Az elején nagyon lelkesek a férfiak, majdd 1-2 hónap után ez elmulik. Nem az első szex után, hanem 4-5 alkalom után. Általában ilyenkor már szóba kerülnek az intim dolgok, mármint, hogy beszélünk magunkról, hogy ki mit szeret stb. És ilyenkor az is terítékre kerül, hogy nem tudok kielegulni. Viszont mindig elmondom, hogy engem ez nem zavar, ettől függetlenül nagyon szeretem és élvezem a szexet. Tudom, hogy ez még változhat, sőt azt gondolom, hogyha elég időt kapnék egy partnerrel és rendszeresen szeretkeznenk, akkor lehet, hogy sikerülne, de ehhez kevés 4-5 alkalom. Nem azt mondom, hogy csak emiatt nem jönnek össze a próbálkozásaim, de talán a férfiakban tudat alatt elindul valami, amikor azt tapasztalják, hogy nem tudnak kielegíteni és részben emiatt is veszítik el a lendületet.
Mit gondoltok?
Szerintem is csak több idő kellene a dologhoz. Főleg, hogy te is ezt gondolod. Az lehet a megoldás, hogy türelmes partnert válsztassz, akinek szintén fontosak az érzelmek a szexuális együttléthez. Plusz nem azt mondod neki, ha beszéltek róla, hogy te nem tudsz kielégülni, hanem hogy úgy látszik sok idő és ráhangolódás kell, amíg eljutsz az orgazmusig. Valamint tisztázd, hogy neked ez is élvezet (ha nem látszana 😀).
Mikor összejöttem barátnőmmel, ő 25 éves volt és gyakorlatilag szűz. És nekem hiába volt már sok tapasztalatom 28 évesen, mégis olyan vagyok, hogy nekem is kell érzelem, intimitás, hangulat stb. főleg az elején, hogy minden simán menjen. Plusz azt vallottam mindig is, hogy akármennyire tapasztalt két ember, mivel mindenki más és más, úgyis kell idő és sok együttlét (nem 4-5, hanem jóval több) mire összecsiszolódnak szexuális téren is.
Nálunk is barátnőm az első 4-5 alkalommal el se ment közben, aztán szépen feloldódott, és mostár alap, hogy 3-4 hüvelyorgazmusa van egy menet alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!