Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ma már mindenki azzá műtteti magát, amivé akarja. Ha van egy nagyon szimpatikus "nő", aki rohadtul tetszik nektek, a 4. vagy 5. randi körül elmondaná, hogy korábban pasi volt, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, és ma már tényleg nem lehet tudni, hogy ki micsoda-kicsoda. És ismerkedős időszakomat élem, ilyenbe még ugyan nem futottam bele, de nem tudom hogy reagálnék erre, ha külsőre-belsőre szimpi lenne. Mert azért ezek a műtétek már nagyon jól tudnak sikerülni. Azt hiszem, bennem akkor is ott lenne az,hogy ez mégiscsak egy pasi. Ti hogy állnátok ehhez? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Ha összejöttetek végül, akkor hogy sikerült ezzel dűlőre jutnotok?2021. júl. 4. 00:59
11/14 anonim válasza:
aki rohadtul tetszik nektek, a 4. vagy 5. randi körül elmondaná, hogy korábban pasi volt, mit tennétek?"
Hát, ha már eljutottunk idáig, hirtelen átváltok homóba és jól lekapom azt a nagy farkát!:) mégis mit tennék? Jön az élet, folyok vele együtt, beadom a derekam. Puncira számítottam, péniszt kaptam, mondom neki na dugj meg apám, ha már idáig eljöttünk nem fordulunk vissza!:) (nem)
12/14 anonim válasza:
Nekem nem volt túl egyértelmű, és nem csak nekem nem volt az. Egy thai transszal találkoztam. Ott nem volt semmilyen ádámcsutka, a hangja kicsit fura volt, de gondoltam azt betudom annak, hogy a thaiok alapból nagyon furán beszélnek :D Szerencsére nem a bugyi levétele után jöttem rá, hogy kolbász van a lába között, hamarabb elmondta. De valahogy akkor olyan 10 percig nem tudtam megszólalni és majdnem elsírtam magam, ugyanis előtte nem gondoltam volna, hogy az első csókom egy biológiailag alapjáraton férfivel fog elcsattanni. XD
13/14 anonim válasza:
Utolsó légyszi egy komplett storytime-ot!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!