Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti nem érzitek magatokat egyre kevésbé vonzónak a mai világban?
Annyi tökéletesre műtött és feltöltött arcú lányt látni a neten 0-24 (szerintem még akkor se lehet kikerülni, ha direkt ignorálja az ember), hogy szépen lassan emelkedik az ingerküszöb és ez válik az átlagossá. Magyarország utcáin nyilván még kevésbé érvényesül ez a trend, de itt is vannak bőven fiatal, gazdag lányok, akiken már tinikorukban kezdik a mindenféle beavatkozásokat.
A pasik pedig ezerrel csorgatják a nyálukat az ilyenekre.
A férfiaknak meg még rosszabb, mert ők még át sem tudják műttetni magukat, mert magasságot nem lehet növelni (a csonteltörős lábhosszabbítást hagyjuk), a kopaszodáson se lehet változtatni, mert ha túl sok hajszál hiányzik, akkor nincs honnan átültetni. A hajtetoválást szintén hagyjuk.
A hangon se lehet, ha nem elég mély, férfias.
A szemed méretén sem, ha túl kicsi a fejedhez képest.
Talán még a Chad-es állkapocs, ami megoldható, de nagyon bonyolult és veszélyes műtétekkel, nem egyenértékű egy partiszemöldökkel vagy ajakfeltöltéssel, a színezett kontaktlencséről nem beszélve.
A 3D pillák, póthaj (ha vékony vagy gyenge az eredeti), műköröm és alapozó meg már napi rutin. Ahogy lassan a fogfehérítés is. Főleg ha ezeket a pasi fizeti, mert a linkelt kaliberű nőknél sorban állnak nem csak a Lölők, de a jóképű Fecsó-félék is, hogy fizethessék nekik ezeket.
Úgy azért nem gáz beruházni ilyen 100 ezres nagyságrendű, fél évente ismételendő fogfehérítésre akkor sem, ha amúgy a lány munkanélküli.
Említettem már, hogy egy nő akkor költ lakhatásra is, ha szándékosan nem akarja másképp megoldani?
Én nem ismerek magamon kívül se olyan ferfit, akinek szűrő feltétel lenne az, hogy meg kegyen műtve egy lány.
Azért látsz ennyit mert ezt akarod meglátni.
Amúgy ne légy naiv, ezek az oldalak szemérmetlenül trackelnek téged és a szokásaidat és mindig célzott infókat dobálnak, így szűkítik a világlatasod.
A mai ferfiak állíthatom 99%-a még mindig a természetes nőket szeretik. 31f
Nézd, aki csak ezzel tudja eladni magát...
Ohh, hány ilyen erőlködő kis p csa van egyedül.
Aztán itt rínak hogy jó nők és nem kellenek senkinek.
Bocs, de én ezeket a képeket nem veszem be.
Nézegetni lehet, de az átlagosan szép, rendezett kinézetet, a lelki stabilitást egyik sem űbereli.
Mindenki azzal kompenzálja a belső ürességet meg bizonytalanságokat, amivel tudja. Van, aki szétműtteti az arcát, van aki beköltözik az edzőterembe és protein shake-en él, meg van aki egész nap a lakását súrolja flóraszepttel. Nekem ehhez semmi közöm, magánügye mindenkinek.
A plasztikai műtétekről meg az a véleményem, hogy egy ügyes orvos Isten áldása, mivel rengeteg embernek sajnos tényleg szüksége lehet rá, és az életminőségükön jelentősen javíthat egy ilyen beavatkozás. A többi meg azért csinálja, mert látja, hogy most ez a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!