Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, külsőre mi az amit nem fogadnátok el egy lánytól?
Tegyük fel a személyisége bejön.
Külsőre mi az amire nemet mondanátok mindenképpen?
túl vékony, túl hájas (itt úgy értem, hogy alapból a husis alkatot szeretem, de határokon belül!), a rövid haj sem jön be, kevés lánynak áll jól, rohadt fogak sem tetszenek :D
tetkó, pc (főleg arcon!) kizáró ok volt sokáig, de volt olyan lány akinél a személyisége miatt még 1-1 tetkó elfogadható lett volna
alsó dzsungel, vagy épp bajusz :D
Rengeteg dolog van, de a legfontosabb a komolyabb túlsúly, a ronda zsírréteg, ami eltorzítja a lány kinézetét, ezért visszataszító. És nemcsak első megjelenésre, de hosszútávon is, bottal sem tudom őket megpiszkálni annyira visszataszítóak.
A fogai és a haja is fontos hogy rendben legyen valamennyire, de a másik fontos dolog amit nem tolerálok az a nőietlenség (megjelenésben, kinézetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!