Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz meg ebbol valami?

Figyelt kérdés
8 honapig beszeltem egy ferfivel online, akivel majdnem ugyanabban a tarsasagi korben mozgunk, sok kozos baratunk van. 24/7 beszelgettunk ertelmes temakrol, kialakult koztunk az a bizonyos kapocs. Rengeteg telefonhivas, facetime, szemelyes sztorik. O Budapesten, en videken, szoval gondolt egyet es meglatogatott :) boroztunk, 5 orat vegigbeszelgettunk, romantikus volt es lattam rajta, hogy jol erezte magat, meg szervezgettunk is kovetkezo programot. Utana meg par napig ment a chat, majd elutazott es uzleti ugyekben intezkedett, nem lehetett felole hallani sehol sem - ez volt majusban. Azota is folyamatosan lajkol mindenhol, kommentel, de a privat kontakt teljesen megszakadt koztunk. Hagyjam a fenebe, vagy csak az elet sodort el minket?
2021. júl. 3. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maximum barátként tekint rád, de nem vonzódik hozzád sajnos.
2021. júl. 3. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
8 hónapig online, nem akarok csúnyát mondani rád sem, de ha érdekelted volna 1 hét után kereste volna a találkozást... De basszus 2 hónapja a szerinted fantasztikus találkozás óta leszar. Kit érdekelnek a like-ok, kiteheti az ablakba, egy mozdulat, ami neked reményt keltő.
2021. júl. 3. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hogy személyesen már nem jöttél be neki valamiért. Szerintem felejtsd el.
2021. júl. 3. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Üzleti útja során összejött valakivel.
2021. júl. 3. 21:15
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
64%
#nemvoltmegaszikra
2021. júl. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!