Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak lefeküdni akar velem, vagy csak én képzélem ezt be?
Figyelt kérdés
Adott egy szitu: megismertem egy srácot, nem is lakik messze. Beszéltünk taliról is, hogy mikor tudnánk talizni. Viszont írja, hogy nagyon beindult tőlem meg ilyenek. Én meg mondtam, hogy alkalmi kapcsolat nálam nem pálya, nem szeretnék ilyenbe részt venni. Annyit mondott, hogy lehet akár kapcsolat is csak találkozni kéne. De mégis írja, hogy kicsi huncutkodás nem fér-e bele. Akkor is mondtam, hogy nem alkalmit keresek, erre annyit írt, hogy ez majd alakulni fog.
Most én gondolom túl vagy tényleg csak arra kellek?
2021. júl. 3. 17:19
2/14 A kérdező kommentje:
Kérlek ne nézzetek hülyének!!
2021. júl. 3. 17:21
3/14 A kérdező kommentje:
Mert mondta, hogy nem tervez semmit előre, de lehet, hogy össze is jönnénk, de kell a találkozó. Csak emiatt picit tartózkodok
2021. júl. 3. 17:22
4/14 anonim válasza:
A találkozó nem probléma, de azt lehetőleg valami forgalmas helyen.
5/14 anonim válasza:
Tényleg csak dugni akar!
A lehet belőle bármi, ahhoz nagyon naívnak kell lenned. Pont annyira mint ha azt mondaná, hogy nincs szex, de a hegyét beteszi..
6/14 A kérdező kommentje:
Mert tök normálisan beszélünk, érdeklődünk egymás után. Csak nekem fura, hogy már így mondja, hogy beindult tőlem, mert milyen jól nézek ki meg ilyenek. Azért is kérdeztem rá akkor, hogy milyen kapcsolatot keres, mivel volt olyan beszélgető partnerem akik első perctől közölték, hogy alkalmi/kalandot keresnek, semmi mást. Ő annyit mondott, hogy nem tervezget, de ha úgy van akkor lehet kapcsolat, csak ahjoz találkozni kéne
2021. júl. 3. 17:30
7/14 anonim válasza:
6-os Ő egy kanos kisfiú, nem csak neked fura! Ha normális kapcsolatra vágysz, akkor ő rögtön kuka.
8/14 anonim válasza:
Lol
Kapcsolat belefer, amig meg nem dugott.
Torold.
9/14 anonim válasza:
Dugni is kell ahhoz h megtudja mondani akar-e veled lenni vagy sem.
10/14 A kérdező kommentje:
#9 Igen persze, akkor nem komoly/tartós kapcsolatot keresek, hanem dugó partnert
2021. júl. 3. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!