Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég rámenős?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tinderezni, és valahol mindig elszúrom a randikat, csak nem tudom hol. A GYIK-et olvasva és haverokkal beszélgetve is azt látom, hogy mindenki a csókra hajt már az első randin, és szerintem én itt rontom el. Lehet, hogy túl lassan haladok. Én a bókot is úgy kezelem, hogy elég keveset adok, mert szeretném őszintén mondani, és ha túlzásba viszem, akkor szerintem veszít az értékéből. Másrészt én az érintések terén sem rontok "ajtóstul a házba". Míg mások a csókot építik fel az első randin, én addig kb meg sem érintem a lányt. Nagyon tolakodónak érezném magam, ha valakit most látok először, és fél óra után már átkarolnám a padon. Vagy lehet, hogy pont ezt kellene? Mit gondoltok, lehet az a probléma, hogy emiatt töketlennek néznek? Kicsit tolakodóbbnak kellene lennem?
2021. júl. 3. 12:41
1/10 anonim válasza:
nem töketlennek néznek, töketlen vagy
2021. júl. 3. 12:42
2/10 anonim válasza:
Komolyan ott tartunk, hogy "töketlenség" az, ha valaki nem nyomul úgy, mint valami kan állat a párzási időszakban? "Ne máááár..."
Nincs ezzel gond amúgy, csak rossz emberekkel ismerkedsz. Úgysem lenne nagy jövője egy olyan kapcsolatnak ahol ennyire nem vagytok "egy hullámhosszon". Keress olyat aki nem olyan, mint azok akikkel eddig találkozgattál.
2021. júl. 3. 12:58
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez a baj. Mi történik az első randi után?
2021. júl. 3. 12:58
4/10 anonim válasza:
Szerintem csak nem tetszel élőben a randipartnereidnek. Ne hogy már komolyan azt hidd,hogy az a baj nem mászol rá egy kvázi idegen nőre.
2021. júl. 3. 13:00
5/10 A kérdező kommentje:
Első randi után minden alkalommal a következő történik: megbeszéljük, hogy mindketten mennyire jól éreztük magunkat az első randin, és hogy lesz folytatás. Beszélgetünk, egyre ritkábban válaszol a lány, egyre kevesebbet kérdez vissza, egyre inkább nem jó egyik időpont sem második alkalomra. Ezt csinálom egy darabig, mire belefáradtok. Ekkor már nem tartom életben a beszélgetést kényszerkérdésekkel, így a másik már nem is reagál, és megszűnik a kapcsolat. Ez már gyakorlatilag 5x megtörtént az elmúlt 1,5 hónapban.
2021. júl. 3. 13:06
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne keresd állandóan magadban a hibát. Fogadd el, hogy nem illetek össze és kész. Én sem szoktam megcsókolni olyan lányt akivel először találkozok. Miért is lenne baj ez? Ha egy lánynak ez kell akkor nálam felejtős...gondolj bele, hogy hány pasit csókolhat meg naponta.
2021. júl. 3. 13:07
7/10 anonim válasza:
Azt kell megértened, hogy minden nőnek más az ismerkedési sebessége. Ha bejössz neki, akkor van, amelyik első randi végén csókolózna veled, van, amelyik a 3-ik végén. Erre kell ráérezni a randi közben. De ha bejön neked, akkor tegyél egy próbát a randi végén. Elköszönésnél puszi-puszi ugye, és akkor maradj kicsit tovább közel az arcához, látni fogod, hogy vevő-e a csókra, persze, csak ha téged is vonz a hölgy. Vagy megfogod a kezét valamelyik randin, ilyesmi, ha nem akarsz egyből csókkal kísérletezni.
3 randinál nem érdemes tovább várni manapság.
Ezekre én is sok randizás után jöttem rá. Lényeg, hogy lépj. Régen én is sokáig vártam, és emiatt kaptam kosarat.
2021. júl. 3. 13:31
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg ha az első randin találkozol először a másikkal akkor jobb ha nincs csók. Én hiszem amúgy hogy ez helyzetfüggòn mert ha az első randi elnyúlik, lesz vagy 5-6 órás, mert annyira egy hullámhosszon vagytok és borzasztó nagy a kémia akkor nyilván csak azért hülyeség nem lépni meg mert "első randin nem lehet".
De általában ha 2 ember akkor talalkozik először, az első randi arról szól hogy alapvető infókat tudtok meg egymásról és felmértitek van-e értelme a folytatásnak. És ebben az értelemben szerintem egyáltalán nem baj ha nincs csók. Sőt, azért is lehet jó, mert legalább érezheti a nő hogy nem egyből az ágyba akarsz rohanni.
Attól még érzékeltetheted hogy tetszik, szimpatikus, mennél tovább, de akkor azt meg jó megmondani hogy "Gizi tök szimpi vagy, szívesen megismernélek jobban, találkozzunk máskor is". Így is tudja a nő hogy mit akarsz.
Nem mindenki egyforma és nem minden randi egyforma.
N
2021. júl. 3. 14:25
9/10 anonim válasza:
Nekem épphogy bejönne, hogy ilyen vagy és nem rontasz ajtóstól házba. :)
2021. júl. 3. 16:01
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok. Ja még annyit, hogy azért ritka volt nekem is, hogy első randi végén csókolózás volt, általában nem is ez volt a cél nekem sem. De amikor volt elsőre, azok előtt hosszabb levelezés, chat állt, szóval így már egy hullámhosszra kerültünk az első randi előtt, és a randin még inkább. Ezért abban a pár esetben a csóknál már nagy vágyakozás volt mindkét fél részéről:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!