Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi aki külsőre nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi aki külsőre nagyon vonzó, hogy lehet mégis önbizalomhiányos?

Figyelt kérdés

Külsőre tényleg "csúcskategória", ápolt, látszik öltözködésére is ad, hogy egzisztenciálisan hogy áll nem tudom, de ruháin, mindenén látszik hogy nem csóró.

Viszont érthetetlen módon félénk, csendes, lesüti a szemét ha szemébe néznek. Pedig figyeltem hogy 10 nőből 8 tuti hogy megnézi amikor elmegy előttük.

Randiztatok már ilyen fura pasival, mi lehet vele, ilyen megjelenéssel felfoghatatlan ez az önbizalomhiány.

2021. júl. 2. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Pl. mentális betegségen az áldott genetika vagy a szép öltözet sem segít.

Lehet elhitették ezzel a sráccal már idejekorán, hogy nem elég okos, jóképű stb. (szülők művelik ezt páratlan hatékonysággal), ő meg hiába kompenzál ezekkel a számodra is tetszetős dolgokkal, legeslegbelül nem képes azonosulni velük.

2021. júl. 2. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki jól néz ki külsőleg, még nem feltétlenül lesz macsó dumagép. Az önbizalomhiány pedig nagyon sok embert érint, manapság a fiatal férfiak majdnem fele önbizalomhiánytól szenved, ami nagyon durva. De a modern időkben nem könnyű megfelelni az elvárásoknak, férfiként meg főleg nem.
2021. júl. 2. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom nem volt mindig ekkora jópasi. Ha valaki hátrányból indul, pl. alacsonyabb, mint én meg az egyik legjobb barátom is voltunk, onnan azért nehéz a csúcsra törni. Hiába nézünk ki esetleg 20 évesen már baromi jól. Kettőnk közt is az a különbség, hogy míg én kinyíltam, könnyebben kezdeményezek, voltak kapcsolataim, neki még talán most lesz az első pedig rendszeresen edz (street workout), emiatt baromi jól néz ki, mégis valahogy az ahogy a lányok felé közelít az kicsit furcsának hat számomra. Kicsit olyan, mintha most tanulna szocializálódni, 29 évesen.
2021. júl. 2. 23:53
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Az előző válaszomhoz (3) hozzátenném, hogy szerintem ezek a gyerekkorunkból adódnak, nem jártunk egy osztályba de mindketten a legalacsonyabbak voltunk a sajátunkban, valahogy később nőttünk meg, na persze most se vagyunk óriások (178) és ahogy nála, úgy nálam is van hozománya ennek. Pl. mindkét volt barátnőmnél a kapcsolat elején féltékeny voltam. Viszonylag jól mozgok ismeretlen közegben is, de pl. sokszor elnézek, lesütöm a szememet, meg ilyenek. Fura, mert amúgy semmi bajom nincs most már a kinézetemmel, de az hogy jól nézek ki az abszolút szokatlan érzés így sok év után is.
2021. júl. 2. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy csak te tartod annak és ezért látod bele a "nyolcan is megnézik a tízből"-t és a többi dolgot. Aztán igazából csak neked tetszik. Amivel nincs baj, csak így érthetőbb lenne a viselkedése, mert a "szépség" erősen szubjektív.
2021. júl. 3. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha valaki most jól néz ki, meg "nem csóró", az gyerekkorában nem szedhetett össze olyan lelki sérüléseket, amelyek a mai napig hatással vannak rá?

Nagyon könnyű negatívan befolyásolni egy ember személyiségfejlődését. Néha elég egy rosszindulatú megjegyzés (mondjuk egy lánynak azt mondja az anyja, hogy "vastagok a combjaid, ne vegyél már fel ilyen feszes farmert"), hogy az illető utána akár évekig rejtegesse magát, bő ruhákban járjon stb.

2021. júl. 3. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem gyerekkorában tönkretették az önbizalmát.
2021. júl. 3. 08:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

valószínűsítem hogy a neveltetésében kell keresni a magyarázatot, érdemes lenne a szüleivel, főleg az anyjával megismerkedni. A gátlásossága abból is eredhet, hogy van valami testi hibája amit elsőre nem lehet észrevenni és emiatt félénk.

A külső egy adottság, genetikusan kapjuk, tehetünk érte, de nem változtathatjuk meg. A belső személyiség viszont képezhető és fejleszthető, nem azért lesz valaki a nők kedvence mert apuci is az volt, hanem azért mert eltanulta tőle a fogásokat.

Végezetül még annyit hogy egy ex is padlóra tudja tenni az embert,a szeretet és gyűlölet között néha elég vékony a hártya, ha valaki ártani akar a partnerének és a bosszú vezérli az mindenre képes(elég ha savazást említem).

2021. júl. 3. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Neveltetésből, gyerekkori traumákból, vagy csak egyszerűen rossz szocializációból is származhatnak gondok. Sőt a legtöbb onnét származik. Illetve vannak olyan testi adottságok amik nem láthatóak viszont NAGYON negatívan tudják befolyásolni az illető önképét (pl. kis méret, belső szervi problémák stb).
2021. júl. 3. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi a farka. Pedig egy átlag 16-18 cm nem nagy elvárás.
2021. júl. 3. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!