Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerű melósként csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű melósként csak egyszerű lányoknál próbálkozhatok?

Figyelt kérdés
Ez így akkor nem új kasztrendszer kialakulásához vezetne?

2021. júl. 1. 22:04
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Nekem nem a "miért ne", hanem a "miért" a kérdesem."

Például azért, mert az "okosabb vagyok mint Zuckerberg" bácsi most épp foglalt és amíg kivárod hogy felszabadul addig se unatkoznál.

2021. júl. 2. 13:11
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Miert pocsekoljam az időmet olyan szexkapcsolatra, amibol tuti nem lesz semmi komoly? Helyette inkább a potenciális jeloltekre forditom az energiamat! Egyebként, azok a Nők, akikre te vágysz, nem unatkoznak! (azért tartanak ott, ahol)

Ebben az időben kepzik magukat, nyelveket tanulnak stb. - Ha jön olyan férfi aki megfelel az igenyeimnek, szivesen fogadom! Ha nem jön, úgy is jó!

2021. júl. 2. 13:19
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
21: a npk többsége nem olyan, mint a férfiak egy része, hogy annyira meg van veszve szex meg simike nélkül, hogy mindegy kivel, de összejönne, hogy legyen vki / "ne unatkozzon". Én pl. nőként nagyon jól tudom foglalni magam egyedül is, hogy ne unatkozzam. Ezzel nem azt mondom, hogy melóssal nem jönnék össze, de csak akkor, ha van olyan művelt és olvasott, mint én, nem azért, mert "addig legalább kikormol vki" meg "jaj, ne uncsizzam".
2021. júl. 2. 13:48
 24/36 anonim ***** válasza:
61%

"Egyszerű melósként csak egyszerű lányoknál próbálkozhatok?"

Miért, kinél akarsz próbálkozni? Mondjuk egy igazságügyi adószakértőnél?

2021. júl. 2. 17:31
 25/36 anonim ***** válasza:
51%
24: Miért, ő különbet sz_rik, mint más? Nem azért a kétfillérért, de úgy mondod, mintha földöntúli dolog lenne adószakértőnek lenni.
2021. aug. 2. 21:20
 26/36 anonim ***** válasza:

Próbálj randizgatni diplomás csajokkal, aztán majd rájössz..

Tudjad hol a helyed gyerek!

2021. aug. 2. 21:34
 27/36 anonim ***** válasza:
26: Ismerek jónéhány diplomás nőt mérnökként, ezért nem értem.
2021. aug. 2. 22:07
 28/36 anonim ***** válasza:

A munkahelyeden valóban csak melósokkal randizhatsz, de amúgy bárkivel.

Most egy sima gázos csávót tudok aki felszedett egy egészségügyi közgazdász-menedzsert aki a Story Legjobb női műsorvezető díjat is megkapta.

2021. aug. 2. 22:51
 29/36 A kérdező kommentje:

Ja a klasszikus sztori a szegény legényről akiről időközben kiderül, hogy miliárdos és így minden tévés celeb álma.

2021. aug. 2. 23:01
 30/36 anonim ***** válasza:

29

Mi a francot kezdjek egy csóró, egyszerü melóssal?

Üdv,

Egy adószakértő

2021. aug. 2. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!