Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű melósként csak egyszerű lányoknál próbálkozhatok?
Nem tanultál tovább, amíg mi a gimiben, egyetemen szptunk, te szórakoztál. És feltételezem, már áltisiben sem voltál a tudósklub rendes tagja.
Mire fel szeretnél te tanult lányt?
"Mit jelent az "egyszerű"? Buta vagy mint a föld és intelligens nőt szeretnél vagy azt szeretnéd megtudni, hogy kőművesként szóba állna-e veled egy orvostanhallgató?"
Sima melós vagyok napi 8-12 óra gályázás, majd otthon gépezek.
A kőmíves az az én világomban már kiművelt emberfőnek számít, az egy szakma amivel jól is keresnek.
Miért ne állhatnának szóba velem?
Aladinnal is szóba állt a hercegnő pedig sima tolvaj volt igaz hercegnek öltözve. Lehet ez lesz a taktika, spórolok egy évig, kevesebbet eszek. Veszek Gucci és Armani dolgokat és akkor majd én leszek a nagymenő, legalábbis addig míg le nem bukok.
Addigra már késő lesz, mert be lesztek hálózva egy egyszerű melós által.
#15 Troll gyanús komment, kérdező, de sebaj, vegyük komolyan. Kérlek azt mondd meg, miért szeretnél tanult, művelt, intellektuális nőt, miért nem jó neked az, aki a szinteden van. Ha te lehúzod a műszakot és utána gépezel, milyen jövőt képzelsz el egy olyan nővel, aki munka után inkább elmegy megnézni egy kiállítást, tánctanfolyamra vagy színházba megy, gépezés helyett könyveket olvas és ezt szeretné megbeszélni valakivel?
Én most tanulom a harmadik nyelvet, és ez bizony pénzbe is kerül. Ha közös kasszán lennénk, nem kezdenél el beszólogatni, hogy minek annyi nyelvet tanulni hobbiból ráadásul, miért szórom ilyesmire a pénzt?
Ha oda van érted, visszahúzod a szintedre ha nincs oda, úgyis lelép az első hozzá illő pasival. Tehát miért kéne neked ilyen nő, miért nem jó a dohányboltos Jucika vagy a műkörmös Aranka. Köztük is ugyanannyi vékony és szép van mint a diplomások között.
A dohányboltos Jucika meg a műkörmös Aranka se fog összejönni vele! Lehet hogy egyszerűek és buták, de nőből vannak ők is, nem fognak csóróval kezdeni. Az ilyenek meg azért hajtanak a pénzes csávókra hogy azok felhúzzák őket. Válogathatnak ők is, hiszen ahogy írtad ugyanannyi vékony és szép van mint a diplomások között. Na ná hogy a kérdező helyett valami jobban kereső, partiképesebb arcot fognak választani, akár csak egy kőművest is. Aki meg ronda, inkább marad egyedül, vagy összeáll egy szintén ronda, de nem melós arccal.
Úgyhogy kérdező, ezt már bebuktad, vagy tanulnod kell, legalább egy szakmát, aztán akkor már talán lesz esélyed az ilyen műkörmös, eladó egysejtüeknél. Különben 12 órákat csicskulhatsz, gépezhetsz meg kiverheted, de más nem fog változni.
15
"Addigra már késő lesz, mert be lesztek hálózva egy egyszerű melós által."
30 evesen kiszurom már! De fiatalon sajnos beleestem egy ilyen storyba, 21 voltam! 4 honap után, bukott meg a dolog...ugy kiraktam mint macskát sz*rni
"Miért ne állhatnának szóba velem?"
Nekem nem a "miért ne", hanem a "miért" a kérdesem. Több nyelven beszelek, van 2 diplomám, sajat lakasom, autóm, jól fizető állásom. Mit kezdjek egy melóssal, aki nalam 5x kevesebbet keres? Raadasul, ha ossze is jovunk, a programokon, tudod fizetni a saját reszedet? (Etterem/utazások/belépők/koncertjegyek,nyaralasok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!