Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet belőni a szintedet?
Szerintem ez több mindentől függ és egyáltalán nem olyan könnyű dolog.
Igen, nekem is van nem egy férfi ismerősöm, akik kövérek, nem helyesek, mégis szép barátnőjük van meg feleségük, de ugyanezt láttam már női verzióban is. Nekem is volt, hogy valakit gyönyörűnek láttam, más meg legyintett rá, hogy átlagos, szomszéd csaj.
Hogy a kerdesre valaszoljak, vannak azert dolgok, amik ha kivannak pipalva, annyira elonytelen kinezetu nem lehetsz.
Pl.
-magassag
-fitt/edzett/vekonyabb (nok eseteben) testalkat
-dus es egeszseges haj
-tokeletes egyenes es feher fogazat
-szep bor
-igenyesseg (tiszta kormok, tiszta haj, tiszta ruhak stb)
Na ha a fentiek kozul mindet kipipaltad, akkor minimum vagy egy 7-es, de inkabb azon feluli.
Hát, kb egyfajta szamárvezetőnek az lenne jo, ha megfigyelnéd, hogy társkeresőkön milyen lányokkal jön össze egyezés, illetve a való életben (pl boltban, munkában) milyen lányokon látszik, hogy szimpatizálnak veled, mosolyognak rád, láthatóan zavarba esnek tőled stb...
Nálam ez általában kimerül a kövér c típusúak szintjén. Nos, diplomás, ápolt, nem kövér, viszonylag jó anyagi helyzetű férfiként, ha tényleg ez a szintem, akkor inkább maradok egyedül.
Már pedig ez a szintem, mert a bányarémnél szebb nők általában ignorálnak, barátzónáznak.
F
"illetve a való életben (pl boltban, munkában) milyen lányokon látszik, hogy szimpatizálnak veled, mosolyognak rád, láthatóan zavarba esnek tőled stb..."
Ezt sajnos nem látom, mert erre érzéketlen vagyok.
Olyasmi mint a színvakság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!