10 darab anyázó privát level elküldése valakinek, neked is felnyomja a boldogság-hormon szintedet?
Én nem küldök privátot, akkor sem ha nagyon bosszant valakinek a beírása. Annak inkább a személyre szóló segítségnyújtásról kellene szólnia.
10 anyázó levél egy címről jött? Mit írtál, hogy így kiakasztottál valakit?
Szerintem a gazdasági helyzet is felőrölte sok ember idegeit, és nem tudják kezelni a frusztrációjukat.
Biztos neked szólt a levél? Én már kaptam innen olyan témában privát üzenetet(nem anyázósat, kedveset) amihez soha nem szóltam hozzá. Biztos rossz a rendszer.
igen, egy címről.
halvány lila fogalmam sincs, hogy mivel akasztottam ki valakit, minden bizonnyal valami politikai váleményem nem tetszett, mert többek között zsidózott is...
Az én boldogsághormon-szintemet az nyomja fel, amikor én kapok ilyen anyázós leveleket (: Valahogy olyan.. boldogító, hogy ilyenek még szabadlábon vannak..
Szaard le őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!