Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a történetről?
Megismertem online egy lányt, volt egy randi, ami nagyon szuperül sikerült. Azután folytattuk a beszélgetést, de a második randi leszervezése nagyon nehézkesen ment, folyamatosan átrakatta vagy lemondta, amiből elegem lett, és ezt meg is mondtam neki. Felhívott bocsánatot kérni, és azt mondta, hogy szeretne megismerni, csak tényleg sok dolga van, de két barátnőjével éppen a városban fog járni (nem egy helyen lakunk), szóval fussunk össze. Ők is elvannak ketten, mi is, és megbeszéljük mikor randizzunk. Együtt töltöttünk egy órácskát, de katasztrófa volt. Tudni kell a lányról, hogy van egy nagyon egyedi hobbija (most nem akarom részletezni), amit egyedül nem lehet űzni. Amikor sétáltunk, akkor meglátott valakit, aki pont a felszerelését cipelte, ezért odament hozzá elérhetőséget cserélni. Természetesen egy vele egykorú férfiről volt szó. Innentől kezdve ő telefonon chatelt, én pedig többet beszélgettem a két barátnőjével, mint vele.. Ez nekem nagyon megalázó volt, és másnap el is köszöntem tőle. Igazából már lezárt történet, csak kíváncsi lennék mások véleményére. Túlreagáltam volna a dolgokat?
26/24 évesek vagyunk
El fog múlni hamar, ne aggódj.
Igaz, velem nem volt bunkó az illető, de szintén szuper randi, 1 hétig még utána beszéltünk, majd kiderült, hogy nem akar többet találkozni. Én is szomorú voltam, beleéltem magam, de jobb volt tisztázni. 2 nap után már nem vártam, hogy írjon, és kb egy hét alatt teljesen ki is ment a fejemből. Nehéz dolog ez az ismerkedés, sajnos a negatív tapasztalat is tapasztalat. Fel a fejjel, ne kattogj rajta. Zárd le. :)
Nem érdemes, ki fog használni. És ezt nőként mondom. Nem azért, mert én is ilyen lennék, hanem mert voltam a másik oldalon. Nagyon tapintatlan és bunkó volt, egyértelműen nem érdekled eléggé. Ha elkezdesz ennek ellenére teperni, vissza fog ezzel élni, mert tudja, hogy bármit megtehet, neked akkor is ő kell.
Nem, nem más mint a többi. Egy illúzió fogott meg egyelőre, egy randi után nem ismered. Illetve, most volt alkalmad megismerni, de látod, nem érdekel téged, mennél utána. Nem akarok vitát szítani, de ellenkező esetben jönnének a kommentek, hogy a normális srácok nem kellenek, a lányoknak csak a bunkó parasztok kellenek. Igen, erre is van példa, de a tiéd is most pont ilyen, csak fordított nemekkel. Ne vakulj el, ő nem téged keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!