Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 26/F egy értelmes nő adhatna pár tanácsot így elkeseredésemben.. Nem aki csak meghallgat, hanem úgy őszintén megmondaná, mi a baj.
Szeretnék javítani amin lehet. Nem baj, ha sértő lenne csak tudnám már meg...
Kezdem azt érezni 26 évesen, hogy velem van baj.. Nem akarnak megismerni a nők, pedig semmi rosszat nem csinálok, dolgozom, Úgy gondolom tisztességes, őszinte, tisztelettudó vagyok mindenkivel. Olyan mintha nem kellene ez senkinek. Még az ismerkedési fázisban lelépnek a nők. Semmi érdeklődést nem mutatnak. Nem értem miért.
Sajnos az előző nő is akivel jóba voltam csak kihasznált. Nagyon megszédített, elhitette velem, hogy kellek neki. Közben felnyitották a szemeimet a haverok. Mondhatom nem voltam toppon akkor.
A többi nővel eljutunk valameddig a beszélgetésekben, de semmi visszafelé érdeklődés. Ilyenkor én is hagyom az egészet... Én hiába erőlködök, ha semmi reagálás.... Egy ismerkedésben kellene az érdeklődés.
Bevallom vannak hibáim, de azért kétlem hogy mindent én rontanék el. Igaz érzelmesebb vagyok, hosszútávra tervezek. Mi ezzel a baj? A mai világban egyre elképzelhetetlenebb? De ahogy látom itt a kérdéseket, nem csak én vagyok ezzel így. Nem beszélve a többi személyes ismerősömet. Nem csak én járok ebben a cipőben. Ez van. Arra meg a válaszom a nem tudom már hanyadik kérdezőnek, hogy túl nagy az elvárás... hagyjuk inkább.
A fejtegetés alapján a kérdező teljesen jól el van a saját személyiségével.
Ahogy nézem nem fér el más a világában.
-Ezt miből gondolod? Segíts kérlek..
Ezt pedig hamar leveszik a nők. Ha véletlen azt akarná, hogy legyen nője, akkor kéne egy kis helyet adni nekik az életében. Nem a tisztelet és a rendes viselkedés a lényeg, hanem hogy a másik érezze, hogy van értelme belépni abba a világba, amiben benne vagy...
-De ha nem ismer meg, akkor hogy léphetne be?? Nem is ismer és fontosabb kérdés a ház téma, meg a pénz.. ??? Ha ezek nem lennének meg, akkor is úgy szeretném, olyan szerelmes lennék, hogy csak na. :D Vagy szerinted mi lenne az, amiért érdemes lenne belépni egy kapcsolatba? Amit én nem tudnék megadni neki? Honnan tudja ezt bárki aki nem ismer még annyira?
Ki beszélt itt még láb szétrakásról, de most őszintén?? Na ez itt a probléma, hogy ezt hiszik az emberek.. És még velem van a baj... De nem.
Igaz amúgy ezt vettem észre énis, hogy ez fontosabb mindennél.
Nem ismerlek, valóban, kizárólag az itteni teljesítményed alapján állítom ezt.
"ez így neten keresztül elég gyenge segítség."
de akkor minek itt és miért tőlünk kérsz segítséget, miért nem az ismerőseidtől, szemtől szembe? Saját magadnak mondasz ellent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!