Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak örülnétek ha könnyen kapnátok csajt szexre?
Manapság pont hogy sokan kapcsolatot nem akarnak, de nem csak a csajok, hanem a srácok se.
A kapcsolat munka, elköteleződés, lemondás, kompromisszum, odafigyelés, törődni kell a másikkal, figyelmesnek lenni stb és sokaknak csak a szex része kell. Csak a tej kell, a tehén nem.
"Manapság pont hogy sokan kapcsolatot nem akarnak, de nem csak a csajok, hanem a srácok se."
Igen ez így van. Csak sajnos a csajok a legjobban kinéző pasikkal akarnak dugni. Az átlagos, pocakos, vékony, túlsúlyos pasik nem kellenek senkinek.
"Te is a legjobban kinéző csajokkal akarnál dugni, nem?"
Képzeld, nem! Én eddig is a duci, kövér csajokkal szexeltem. És nekem szexre megfeleltek azok is. Csak az a baj, azok is válogatnak. És sosem volt topmodell csajom.
"És nekem szexre megfeleltek azok is."
Micsoda herceg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!